Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Angelo Gjorgievski

Napadač na Denisa Tota još uvijek u bijegu, u Sloveniji proizvodio drogu za silovanje

Angelo Gjorgievski
Foto: https://24info.mk/
1/2
11.04.2022.
u 13:52

Napadač na Denisa Tota, Angelo Gjorgievski bio član skupine koja se bavila dilanjem droge

Hrvatski rukometaš Denis Tot (27) prošlog je tjedna pretučen ispred noćnog kluba u Skoplju nakon čega je preminuo. U napadu su sudjelovale tri osobe, dvije su uhićene, a za jednom se još traga.

A makedonski 24info javlja da je Angelo Gjorgievski (na fotografiji), prvoosumnjičeni za premlaćivanje Tota, u Sloveniji bio osuđen za trgovinu drogom.

Gjorgievski je 2016. u Mariboru automobilom udario u pet parkiranih vozila i pobjegao, no policija ga je uhvatila. Ispostavilo se da je Gjorgievski bio član skupine koja se bavila dilanjem droge.

Slovenska je policija u listopadu 2016. otkrila i laboratorij za proizvodnju sintetičkih droga, među kojima i drogu za silovanje.

Makedonska policija još uvijek traga za Gjorgievskim koji je po svemu sudeći prvi udario našeg rukometaša iako ovaj nije pružao nikakav otpor. Moguće je da je napadač napustio Sjevernu Makedoniju. Uhićeni su A. K. (22) i K. L. (19) i njima je izrečena mjera pritvora.

>> Preminuo Denis Tot

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Đuro išijas
Đuro išijas
14:34 11.04.2022.

Hrvat u Makedoniji ubijen od batina. Hrvat u Srbiji nestao. Hrvat u BIH završio u komi od batina. Te zemlje nisu slučajno izvan EU, tamo vlada primitivizam i mržnja, a vi izvolite tamo putovati i slaviti novu godinu.

Avatar El_Delinquente
El_Delinquente
14:08 11.04.2022.

Albanac? Bar po komsijama i njihovim odanim podrzivacima ovdje.

DI
Diesel
14:19 11.04.2022.

Sto su ga Slovenci pustili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije