Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT OBJAVA

Najslađa fotografija Eura, lajkalo je više od 2 tisuće hrvatskih navijača

Hrvatski rukometaši
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
17.01.2020.
u 17:12

"Kad narastem i ja ću biti rukometaš", komentar je na stranici Hrvatskog rukometnog saveza uz fotografiju koja je dobila više od dvije tisuća "lajkova".

Rukometaši Hrvatske ostvarili su sinoć u Beču četvrtu uzastopnu pobjedu na Europskome prvenstvu. U prvoj utakmici drugoga kruga naši rukometaši pobijedili su domaćina, Austriju sa 27:23 (13:8) i povećali broj bodova na četiri.

Hrvatska je osim na parketu imala i prevlast na tribinama. Možda malo čudno jer se ipak igra u Beču, u gradu domaćinu Europskog prvenstva. No, rukomet u Austriji nije toliko popularan kao u Hrvatskoj. 

A nakon što je susret završio, Igor Karačić je otišao na do tribina i poljubio jednu bebu koju je majka čuvala u nosiljci.

"Kad narastem i ja ću biti rukometaš", komentar je na stranici Hrvatskog rukometnog saveza uz fotografiju koja je dobila više od dvije tisuća "lajkova".

Sutra slijedi ključni susret drugog kruga protiv Njemačke. Pobjeda nam otvara vrata polufinala, tamo gdje nismo bili od 2017. godine kada smo na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj bili četvrti.

Komentara 2

ER
EroK
18:33 17.01.2020.

Slika je prava! Pravi hit! Bravo mama i tata!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
21:32 17.01.2020.

Hrvati se kuju dok su mali i navijaju za svoju domovinu, zato smo tako dobri i dobivamo ratove 🤗🤗

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije