Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA ZVIJEZDA

Najskuplji igrač u povijesti Atletica zbog 'maltretiranja' želi otići iz kluba!

Real Madrid vs Atletico de Madrid Football Soccer to La Liga Spain match 17 2021-2022
Foto: Juan Carlos Rojas
1/3
14.10.2022.
u 15:55

Očito je puklo u odnosu s trenerom kluba kojem se pridružio prije tri sezone.

Joao Felix definitivno je izgubio strpljenje s Diegom Simeoneom i želi napustiti Atletico Madrid u siječnju. Prema pisanju portugalske A Bole, veza između 22-godišnjeg napadača i trenera ekipe nepopravljiva je. Svemu je, čini se, presudila prekjučerašnja utakmica Lige prvaka protiv Club Bruggea.

Naime, mladić se u drugom poluvremenu tri puta zagrijavao, samo da ga El Cholo uopće do kraja utakmice ne ubaci u igru. Bila je to, očito, kap koja je prelila čašu, pogotovo zato što je susret završio pobjedom bodova bez golova, 0:0. A napetost u njihovim odnosima traje već dvije sezone.

Sve je počelo krajem sezone 2020./21., kada je Atletico osvojio naslov prvaka Španjolske. Joao Felix šest je mjeseci igrao ozlijeđen i nije bio zadovoljan kako se argentinski strateg tijekom tog razdoblja prema njemu ponašao.

Foto: Reuters/Pixsell

Zdravstveni djelatnik Atletica kaže kako je situacija protumačio kao maltretiranje i obavijestio odgovorne u klubu. Ono što se prekjučer dogodilo za poznavatelje Atleticove stvarnosti nije izolirana epizoda, dodaje portugalski medij.

Igrač, kojeg je Atletico u ljeto 2019. godine od Benfice kupio za klupski rekord od 127 milijuna eura, tako će tražiti izlaz iz kluba u zimskom prijelaznom roku. Felix je prema Transfermarktu za Madriđane odigrao 122 službene utakmice i zabio 29 golova, a tržišna mu vrijednost iznosi 70 milijuna eura.

Standings provided by Sofascore

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

Komentara 1

PR
prajdali100
18:08 14.10.2022.

Prije nekoliko dana predsjednik Atletica je rekao da je Simeone neprikosnoven u Klubu i da nema šanse da igdje ode . Očito za Felixa to i nije neka dobra vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije