Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAESTRO ODUŠEVLJAVA

Ljudi se u Španjolskoj dive Luki: Da, savršeni korner postoji, a izveo ga je Luka Modrić

Champions League - Group H - Celtic v Real Madrid
Lee Smith/REUTERS
09.10.2022.
u 11:37

Još jedna zanimljivost je da Real Madrid ove sezone ne može izgubiti s Lukom Modrićem. Ove sezone Modrić je upisao sedam nastupa u LaLigi, a Real s njim nije izgubio niti jedan bod. Madriđani su ove sezone kiksali samo protiv Osasune i baš u toj utakmici nije bilo Modrića

Nogometaši Real Madrida upisali su u subotu važnu pobjedu protiv Getafea od 1:0 u osmom kolu, a gol za tri boda pao je već u trećoj minuti susreta. Na sjajnu asistenciju Luke Modrića zabio je Eder Militao.

Modrić je na utakmici bio kapetan Reala te jedan od najzaslužnijih za tri boda. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije za svoj nastup je dobio visoke ocjene u 90 minuta na travnjaku.

Nakon dvoboja Modrić je ponovno zaradio brojne pohvale, a njegovu asistenciju istaknuo je poznati španjolski list Marca.

''Da, savršeni korner postoji, a izveo ga je Luka Modrić protiv Getafe za 1:0. Bila je to jaka lopta, na prvu vratnicu, sa savršenim lukom i savršene visine. Nemoguće je da netko od igrača Reala ne iskoristi takvu loptu, ovaj put je to bio Eder Militao'', piše Marca.

Marca ističe i Modrićevu sjajnu statistiku u susretu. Luka je protiv Getafea ubilježio 110 dodira s loptom, 87,6% točnih dodavanja, dva ključna dodavanja, pet dugih lopti, kreiranu veliku priliku, dva udarca prema golu, a i jedan blokiran udarac Getafea.

Još jedna zanimljivost je da Real Madrid ove sezone ne može izgubiti s Lukom Modrićem. Ove sezone Modrić je upisao sedam nastupa u LaLigi, a Real s njim nije izgubio niti jedan bod. Madriđani su ove sezone kiksali samo protiv Osasune i baš u toj utakmici nije bilo Modrića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije