Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAKIRAN PROFIL?

Legendarni Iker Casillas poručio javnosti: "Ja sam gej", pa obrisao objavu

Doha: Dolazak na izvlačenje skupina za Svjetsko prvenstvo
Igor Kralj/PIXSELL
09.10.2022.
u 15:17

"Nadam se da ćete me poštovati. Ja sam gej", objavio je Casillas na svojem profilu, a sat vremena nakon objavljivanja je tu objavu obrisao

Jedan od najboljih nogometnih vratara svih vremena, a po mnogima i najbolji svih vremena Iker Casillas, koji je s Real Madridom i španjolskom reprezentacijom osvojio sve što se može osvojiti, izjasnio se kao homoseksualac putem kratke poruke na Twitteru, ali je naknadno taj Tweet obrisao.

Foto: Twitter/Iker Casillas

"Nadam se da ćete me poštovati. Ja sam gej.", objavio je Casillas na svojem profilu u nedjelju u 13 sati i 10 minuta, međutim, oko 15 i 30 ta objava je obrisana.

Odmah je najviše pažnje privukla priča španjolskog Munda Deportiva u kojem su na prvu istkanuli kako nisu sigurni je li Casillasova objava autentična ili je hakiran.

Trenutno nije poznato je li mu profil bio hakiran ili nije, čeka se njegovo obraćanje po pitanju situacije. Casillas, inače, se razveo od supruge s kojom ima dva sina.

U komentarima na Twitteru podržao ga je nekadašnji reprezentativni suigrač Carles Puyol koji je rekao: "Vrijeme je da ispričamo našu priču."

Casillas je u Real Madrid stigao u mladim danima i u klubu je proveo 25 godina. Debitirao je 1999. godine kao 18-godišnjak, a za klub je nastupio 725 puta po čemu je drugi iza Raula.

Kao prvi vratar Španjolske osvojio je naslov svjetskog i dva naslova europskog prvaka. S Realom je osvojio 19 trofeja uključujući tri Lige prvaka, a karijeru je završio u Portu 2020. godine.

Komentara 11

Avatar spremno zidam
spremno zidam
15:31 09.10.2022.

To sto je bio jedan od najvecih svih vremena, ne cini homoseksualnost nista normalnijom. To je i dalje anomalija koja je nekima urodjena i takvom ce ostati, koliko god se vi trudili. Naravno, ne opravdam bilo kakvu diskriminaciju i stigmatizaciju,, ali da je normalno - nije.

RE
remarga
15:35 09.10.2022.

Ma hakiran mu je profil od strane Marka Grubnića i Momčila

MA
Marmot
15:44 09.10.2022.

Moj sused je bil kronični alkoholičar. Čovjek se izlječio sad nemaš boljeg od njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije