Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN MOYESOM

Na ljeto čistka u Manchester Unitedu: Van Persie se vraća u Arsenal?!

Robin van Persie i David Moyes
Foto: PA/Pixsell
02.02.2014.
u 11:41

Osim van Persieja, s Old Trafforda bi na ljeto trebali otići Rio Ferdinand, Nemanja Vidić, Patrice Evra, Nani, Ashley Young i Antonio Valencia.

U ljetnom prijelaznom roku sprema se velika čistka u svlačionici Manchester Uniteda, a jedna od zvijezdi koja bi trebala napustiti Old Trafford je napadač Robin van Persie, piše Daily Mail.

Ta vijest nije ni toliko senzacionalna koliko činjenica da bi se nizozemski napadač trebao vratiti u Arsenal, klub iz kojeg je na Old Trafford stigao 2012. godine za 24 milijuna funti.

Glavni razlog zašto van Persie želi napustiti 'crvene vragove' je taj što nije uspostavio dobar odnos s trenerom Davidom Moyesom i ne sviđa mu se kako on vodi treninge.

Osim van Persieja, s Old Trafforda bi na ljeto trebali otići Rio Ferdinand, Nemanja Vidić, Patrice Evra, Nani, Ashley Young i Antonio Valencia.

Nova momčad slagat će se oko Španjolca Juana Mate koji je ove zime stigao iz Chelseaja.

>> Potrošnja Chelseaja i Manchester Uniteda čini više od 60 posto ulaganja svih klubova ove zime
>> Nastavlja se katastrofa Uniteda, Jelavić pogodio vratnicu protiv Spursa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije