Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatna lopta

Modrić i Messi otkrili što misle o Ronaldovom izostanaku

Zlatna lopta 2019.
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
03.12.2019.
u 13:52

Kada je Modrić prošle godine primao nagradu, na svečanost nisu došli ni Messi ni Ronaldo. Portugalac se ponovno nije pojavio

Lionel Messi pobijedio je u izboru uglednog magazina France Football. Argentinski čarobnjak je svoju rekordnu šestu Zlatnu loptu dobio iz ruke lanjskog pobjednika našeg Luke Modrića.

Messi je prvo mjesto osvojio sa 686 bodova, a na drugom mjestu je Van Dijk sa sedam bodova manje. Treći je bio Cristiano Ronaldo s 474 boda, ali ponovno se nije pojavio u Parizu kao i prošle godine.

Zlatna lopta 2019.
1/15

Portugalac je iz Torina u ponedjeljak otišao u Milan gdje je dobio nagradu najboljeg igrača talijanske lige. Ronaldov izostanak ponovno je bio tema medija.

- Nemojte od toga raditi senzaciju, Ronaldo bi došao da je mogao. Nema potrebe potezati tu temu. Gala večer bila je odlična - rekao je Lionel Messi.

A Luka je svojom objavom na društvenim mrežama osvojio srca mnogih navijača širom svijeta. 

"U sportu i nogometu nije važno samo pobijediti, nego i poštovati suigrače i suparnike", napisao je hrvatski kapetan na svom Twitteru uz fotografiju na kojoj Lionelu Messiju predaje Zlatnu loptu.

Kada je Modrić prošle godine primao nagradu, na svečanost nisu došli ni Messi ni Ronaldo. Portugalac se ponovno nije pojavio.

- Ne znam zašto nije bilo Cristiana Ronalda? Mogu govoriti samo o sebi. Drago mi je da sam došao i mislim da je u nogometu jedna od osnovnih stvari pokazivanje poštovanja. I to kada ne pobijediš ili ne osvojiš trofej. Tada posebno trebaš biti na ceremoniji iz poštovanja prema onome tko je uspio. Ovo je noć u kojoj slavimo nogomet. Zato sam ja ovdje - rekao je Luka Modrić.

>> Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

 

Ključne riječi

Komentara 4

DE
derin
19:53 03.12.2019.

Luka je ovo odradio gospodski i čovjek je definitivno zaslužio nagradu prošle godine. Messi i Ronaldo tu su pali. Ali realno Messi je svojih šest nagrada zaslužio, Ronaldo ne više od dvije,mogao je i prije netko iz Reala to dobiti ala Modrić, Ramos ili Robben, Ribery, Xavi, Iniesta...

BL
Blender
17:34 03.12.2019.

Bravo Luka, uvijek si bio vrh a za mene ces uvijek i biti!!

DH
dalibor.hren
19:28 03.12.2019.

Da je mogao, došao bi isto kao i Mesi prošle godine. Sitne duše bez duše i dostojanstva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije