Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE

Zvijezda Juventusa žestoko napala Luku Modrića: To je bila krađa!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
03.12.2019.
u 11:03

– Uza sve dužno poštovanje, Luka Modrić nije zaslužio Zlatnu loptu ni u najboljoj sezoni u karijeri – rekao je Chiellini koji smatra da iza ove, kako kaže, krađe stoji Real Madrid.

Dugogodišnji branič Juventusa Giorgio Chiellini osvrnuo se na dodjelu Zlatne lopte i optužio Real Madrid zbog toga što Cristiano Ronaldo lani nije dobio nagradu, a prozvao je i našeg Luku Modrića.

– U redu je da je Messi ove godine osvojio Zlatnu loptu. No, prava krađa dogodila se prošle godine – rekao je Chiellini pa objasnio svoj stav.

– Real Madrid lani je odlučio da Cristiano Ronaldo ne smije dobiti Zlatnu loptu. Bilo je to jako čudno.

Zatim se dotaknuo hrvatskog kapetana.

– Uza sve dužno poštovanje, Luka Modrić nije zaslužio Zlatnu loptu ni u najboljoj sezoni u karijeri. To je bio signal Reala koji je želio zaustaviti Ronalda da dobije Zlatnu loptu – izjavio je Chiellini i dodao:

– Modrić je lani osvojio Ligu prvaka. Po toj logici Van Dijk bi ove sezone trebao dobiti Zlatnu loptu. Prošle godine mogli su je osvojiti i Griezmann, Pogba ili Mbappé jer su osvojili Svjetsko prvenstvo. Nagrada Modriću nema smisla.

Podsjećamo, lani je poredak u utrci za Zlatnu loptu bio: Modrić, Ronaldo, Griezmann, a ove godine nagradu je osvojio Lionel Messi ispred Virgila van Dijka i Ronalda.

>> Pogledajte Luku Modrića na Interliberu


 

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar Mentat
Mentat
11:30 03.12.2019.

Ah, jel dobro podmazao Ronaldov pakšu prije uvlačenja?

KO
Kopreinitz
11:39 03.12.2019.

Chiellini, nebitan si , odhebi.

KO
komunikolog
11:16 03.12.2019.

Dobro je da VL prenosi svačije mišljenje. Valjda će jedno posebno izdanje biti sa svim tim mišljenjima jer puno je nogometaša? A za ovog gore navedenog Talijana se be treba čuditi jer Italija ni nastupila na SP u Rusiji, valjda je dečko bio na plaži pa nije stigao gledati tekme?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije