Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ledena dvorana

Mladi Medveščakovac velika nada hrvatske repke

Hrvatska hokej
Igor Kralj/Pixsell
31.03.2010.
u 21:31

Hrvatska hokejaška reprezentacija u prijateljskoj utakmici izgubila je od Austrije 2:5 (0:3, 1:1, 1:1).

Pred 700 gledatelja u Ledenoj dvorani naši su reprezentativci pužili više nego solidan otpor 14 reprezentaciji svijeta.

- I sam sam iznenađen da smo bili ovako dobri. Prvu trećinu odigrali smo lošije jer se nismo odmah adaptirali na ovakav ritam, no kasnije je sve izgledalo puno bolje – rekao je hrvatski izbornik Pavle Kavčić.

Najbolji protiv Austrijanaca bio je Dominik Kanaet (18). Mladi igrač Medveščaka postigao je oba gola te pokazao da je velika budućnost hrvatskog hokeja.

- Odlično smo odigrali, jer ovo je ipak Austrija, momčad koja je stalno oko Elitne divizije. Rezultat je tim bolji jer smo u fazi priprema kad radimo samo kondiciju, pa su nam noge jako teške - objasnio je Kanaet.

Utakmica je odigrana u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo divizije 1B koje se u Ljubljani igra od 17. Do 23. travnja.

Strijelci: 0:1 Harand (2. minuta), 0:2 Harand (13), 0:3 Unterluggauer (18), 1:3 Kanaet (39), 1:4 Unterluggauer (40), 1:5 Rafflt (44), 2:5 Kanaet (60)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije