Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPLAKAO SE

Mihajlovićev brat: Imali smo problema zbog rata. Sinišin prijatelj napravio je nešto neoprostivo

FILE PHOTO: Serie A - Bologna v Napoli
JENNIFER LORENZINI/REUTERS
01.02.2023.
u 20:01

Brat pokojnog Siniše ispričao je neke do sada nepoznate detalje o Siniši

Dražen Mihajlović, brat Siniše Mihajlovića, gostovao je u jednoj srpskoj emisiji gdje je govorio o svom pokojnom bratu ali i događajima koji su se dogodili za vrijeme rata u Hrvatskoj. Siniša se preminuo 16. prosinca prošle godine nakon što se dvije i pol godine borio s leukemijom, čak je jedno vrijeme i trenirao talijanskog prvoligaša Bolognu

Rođen je u Vukovaru, karijeru je započeo u niželigašu Borovu, a kasnije je nastupao za Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lazio i Inter. Kao trener vodio je talijanske klubove Bolognu, Cataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino i na kraju Bolognu.

- Mi smo odrasli u jednoj velikoj obitelji koja je bila srednje klase. Imali smo jednu sobu u kojoj smo dijelili jedan krevet do moje 14. godine kada sam otišao na školovanje u Zagreb - ispričao je Dražen Mihajlović u emisiji 'Kec na jedanaest' pa nastavio:

- Bilo je dosta problema kada je nastao rat u našim krajevima. Majčina obitelj nije podržavala to što je ona udana za pravoslavca. Nikada prije toga nismo osjetili nešto tako, uvijek smo bili Jugoslaveni, ali onda je nažalost došlo do tih raznih podjela i u obitelji, ali i među prijateljima. Najteže je bilo našoj majci koja je bila na dvije strane. Naravno, ona se odlučila da bude uz svoju porodicu i da krene za svojim sinovima i mužem, ona je najveći teret osjetila. Ona je jaka žena. Bio je taj najbolji prijatelj. Dolazio je kod nas kući, spavao kod nas, Siniša kod njega, družili se… Bio sam prisutan tada kada je uradio to što neko ne bi sebi nikada mogao da oprosti. Ipak, 1999. godine u Zagrebu došao je da se vidi sa Sinišom i da popričaju. Objasnio mu je razloge zbog čega je sve to morao da uradi. Na kraju se ispostavilo da je dobro to što je uradio, jer su majka i otac odmah nakon toga napustili našu rodnu kuću i došli su u Novi Sad, odnosno Beograd, tako da im je u neku ruku sačuvao život - rekao je Dražen. 


 

Komentara 4

Avatar Zgubider..
Zgubider..
20:36 01.02.2023.

"...Sinišin prijatelj napravio je nešto neoprostivo..."___I da smo još saznali što je napravio taj prijatelj, članak bi bio super...

Avatar Moodleen
Moodleen
20:54 01.02.2023.

A Mileva ima nove opanke, o tome još ništa danas? Kasni hartija, kasni...

DM
drazen.muhvic
20:44 01.02.2023.

Znači nastao je rat? Kako? Sam od sebe? Ili su ćaletovi željeli nešto veliko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije