Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGOR ŠTIMAC

'Mihajlovićeve roditelje spasio je prijatelj. Šimunić je u Srbinu vidio metu za gadno čišćenje'

Podcast Inkubator
26.01.2023.
u 17:12

Brončani vatreni iz Francuske 1998. godine i bivši igrač Hajduka, Derbya i West Hama gostovao je u Podcast Inkubatoru

Proslavljeni vatreni i bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac gostovao je u Podcast Inkubatoru kod Milana Stjelje i Silvija Marića. Novi voditeljski dvojac pravo je osvježenje za poznatu emisiju, a Štimac je opet došao u goste na crveni kauč te pričao o raznim temama. 

Između ostalog, dotaknuo se pokojnog Siniše Mihajlovića i hrvatske legende Josipa Šimunića o startu nad Sulejmanijem u grotlu beogradske Marakane. 

- Naš zajednički prijatelj Pipe spasio mu je roditelje na jedini način na koji je mogao: da ih zamoli da odu jer više nije bilo sigurno za njih u vremenima kad nije bilo razuma. Na utakmici Crvena zvezda - Hajduk, onom finalu Kupa, jedino se Siniša od svih igrača nije rukovao s nama. Pogledajte koliko je startova i kakvih imao na toj utakmici. On je želio nekome nešto dokazati, da je više od onoga što jest - izjavio je Štimac i rekao kako mu žali zbog smrti Siniše Mihajlovića. 

11.07.1998., Zagreb - Na Trgu Francuske Republike uprilicen je docek za broncane nogometase. Miroslav Ciro Blazevic, Dario Simic, Zvonimir Boban, Igor Stimac, Severina, Davor Suker. Photo: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL

- Joe je trčao taman toliko dovoljno da bude kratak za stići na loptu, haha! Sve hrvatsko mu je došlo u glavu, on je samo vidio metu, uokvirio prostor gdje će meta biti... Baš gadno 'čišćenje' - prisjetio je bivši izbornik kako je Šimunić faulirao Sulejmanija dok je ovaj trčao u kontru prema Stipi Pletikosi

 

Komentara 1

MI
Mikis
19:33 26.01.2023.

bitno je da smo tada imali sportsko intelektualnog znanja u Šimuniću dok npr. Ivano Balic ne pada na udarac u glavu od Karabatica nego se dize i krece obracunavat. Ili kako je danska rukometna legenda iscenirala i previjala se na lazni faul od strane Duvnjaka gdje spomenuti ne kuzi da ovaj glumi za Duvnjakovo iskljucenje i crveni. Ukratko, previse se ide u sportu impulsom , a ne razumom i premalo se glumi i taktizira pred sucima i ispovljava neuroticni bijes inima u svrhu neke ezotericne sportske pravice. tak se nebu doslo do pobjede

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije