Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvalifikacije za SP

Mihajlović izaziva Kolarova: I sada bolje od tebe pucam slobodnjake

'Eden Hazard, Belgium Photo: Press Association/Pixsell'
PA/Pixsell
12.10.2012.
u 11:12

– 
Da se bar Cristiano Ronaldo ozbiljnije ozlijedio protiv Barcelone pa da ne igra u Moskvi – kazao je Capello

Srbi se danas protiv Belgije (20.30) vraćaju na Zvezdin stadion, s dozom straha od navijačkih zvižduka. Čak je predsjednik saveza Tomislav Karadžić najavio da zbog toga neće biti na utakmici, jer on je često bio meta uvreda Zvezdinih navijača, ali se onda ipak predomislio.

Zanimljiv dijalog vodili su izbornik Siniša Mihajlović i Aleksandar Kolarov zbog izjave Davida Platta da je Kolarov jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca na svijetu, ali da je Mihajlović još uvijek bolji.

– Izbornik je postigao mnogo više pogodaka od mene, ali moja je prednost u tome što on ne može više izvoditi slobodne udarce, za razliku od mene – kazao je branič Manchester Cityja.

Mihajlović mu je odmah uzvratio:

– Nije da ne mogu izvoditi više slobodne udarce, nego ne mogu igrati, ali drago mi je što si perspektivan.

Rusi pod vodstvom Fabija Capella na moskovskom stadionu Lužnjiki dočekuju Portugalce. To je šlager dana europskih kvalifikacija.

– Imamo potencijal i spremni smo pobijediti velikog suparnika. Nadam se da će publika popuniti stadion, jer kad bi 70.000 navijača došlo na Lužnjiki, igrači bi osjetili ogromnu odgovornost i energiju – rekao je Capello.

Posebnu pozornost posvetit će Cristianu Ronaldu.

– Ronaldo nikad nije bio bliži osvajanju Zlatne lopte. Iskreno, očekivao sam da se ozbiljnije ozlijedio protiv Barcelone i da neće igrati protiv nas. To bi nam olakšalo posao – našalio se Capello.

Njemačka u Berlinu dočekuje oslabljenu Republiku Irsku. Izborniku Giovanniju Trapattoniju posljednji je otkazao kapetan Robbie Keane, a prije njega Sean St. Ledger, Richard Dunne, Glenn Whelan, James McClean i Kevin Doyle.

Englezi na Wembleyju dočekuju San Marino, a zanimljiviji je od utakmice prelazak reprezentacije \"tri lava\" na novu opremu. Tvrtka Nike otkupila je Umbro za 377 milijuna funta pa će Englezi od 1. siječnja 2013. zaigrati u dresovima američkoga proizvođača sportske opreme. A s Umbrom su postali svjetski prvaci 1966. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije