Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TABOR SVJETSKIH PRVAKA

Messi pozvan u reprezentaciju Argentine iako je ozlijeđen

FILE PHOTO: Argentina's Lionel Messi celebrates winning the World Cup with the trophy, Lusail, Qatar - December 18, 2022
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/4
05.10.2023.
u 17:30

Sedmerostruki osvajač Zlatne lopte nije igrao u Interovom porazu od Chicaga 1-4 u srijedu zbog bolova.

Lionel Messi nalazi se na popisu igrača koje je Argentina pozvala u četvrtak za sljedeće kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2026. u zoni Južne Amerike, iako ga njegov klub, Inter Miami, smatra ozlijeđenim.

Sedmerostruki osvajač Zlatne lopte nije igrao u Interovom porazu od Chicaga 1-4 u srijedu zbog bolova.

Vraćajući se sa selekcije početkom rujna s "umorom mišića", prema riječima njegovog trenera Gerarda "Tata" Martina, 36-godišnji svjetski prvak odigrao je samo 37 minuta protiv Toronta 20. rujna uz pet propuštenih mečeva, uključujući i posljednja četiri njegova novog kluba.

Njegov trener kaže da ga muči ožiljak od stare ozljede na desnoj nozi.

Aktualni svjetski prvaci Argentinci ugošćuju Paragvaj 12. listopada i putuju u Peru pet dana kasnije u kvalifikacijama Južnoameričke konfederacije (CONMEBOL) za Svjetsko prvenstvo 2026. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije