Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej na ledu

Medveščak doveo igrača NHL-a Filewicha iz prvaka Red Bulla

Medveščak Graz
Antonio Bronić/Pixsell
07.06.2010.
u 13:29

Kanadski hokejaš hrvatskog podrijetla i prošlogodišnji napadač Red Bulla Jonathan Filewich (26) novo je pojačanje Medveščaka.

Senzacionalan transfer iz pobjedničkog kluba lige EBEL, Red Bull Salzburga, u zagrebački Medveščak jedno je od većih iznenađenja prijelaznog roka.

– Iznimno sam sretan zbog potpisivanja ugovora s Medveščakom i dolaska pred publiku koja me oduševila prošle sezone. Veselim se dolasku u svoju zemlju, sada ću napokon vidjeti sve ljepote o kojima su mi moji kod kuće pričali – rekao je Filewich.

Tijekom karijere odigrao je i nekoliko utakmica za Pittsburgh Penguins, prvaka NHL-a.

 

Komentara 4

FI
FilipAVS19
13:48 07.06.2010.

koja IDIOTIZAM od naslova ! MEdvescak doveo NHL igrača... jao majko mila... šta će tek onda napisat u naslovu za sljedeceg koji dolazi...

PU
Pukovnik
19:45 07.06.2010.

Valjda mimo znanja cijelog svijeta, Red Bull Salzburg je postao NHL momčad. Ova cijela neobrazovana novinarska svita na čelu s Karlom Ledinskim trebala bi dobiti nogom u guzicu, nek traže drugi posao.

AR
archaeopteryx
18:36 08.06.2010.

nadam se da će hrvatska repka imat koristi od ovih silnih kanađana hrvatskog podrijetla i da se sljedeće godine vraćaju u viši rang!!!!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije