Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHOD NA KHL

Medveščakovim suparnicima bit će teško jer igrat će protiv nekoliko škola hokeja

Gordie Dwyer
Marko Lukunić/PIXSELL
05.08.2015.
u 16:15

'Razlika između prošle i ove sezone je velika, ova je momčad puno brža. Vidjet ćete to već u petak protiv Bystrice.'

Iza hokejaša Medveščaka 15 je dana napornih priprema u Zagrebu, a sada slijedi ono što najviše vole – utakmice. Prvu će odigrati u petak u gostima kod slovačkog prvoligaša Banske Bystrice.

– Jako sam zadovoljan odrađenim u kampu, napravili smo dobru selekciju, a u idućem razdoblju težište ćemo baciti na igru momčadi – rekao je trener Medveščaka Gordie Dwyer te otkrio kako će igrati medvjedi u novoj sezoni:

– Želim da igramo brzo, jednostavno, ali i snažno. Moja je filozofija da je momčad ispred pojedinca, tako ćemo igrati, to će biti naš identitet.

U svlačionici Medveščaka u protekla tri tjedna bilo je igrača iz čak 12 zemalja, a Nathan Perkovich jedan je od rijetkih starosjedilaca u momčadi.

– Razlika između prošle i ove sezone je velika, ova je momčad puno, puno brža. Mislim da je to dobra stvar. Također, atmosfera u momčadi je sjajna, imamo odličnu grupu hokejaša, stalno se smijemo na ledu – rekao je Perkovich i dodao:

– Jedva čekamo zaigrati predstojeće prijateljske utakmice, želimo pobjedama podići sampouzdanje uoči početka KHL-a.

Radek Smolenak jedan je od trojice čeških igrača u brlogu, a i njemu se sviđa ta raznolikost momčadi.

– Ja sam igrao u NHL-u i naviknut sam na raznolikost, no ovoliko puno nacionalnosti i kultura jako je neobično za neku europsku momčadi. No meni se to sviđa, pogotovo što su se svi jako dobro uklopili, bez obzira na to jesu li Šveđani, Rusi ili Amerikanci. Siguran sam da će protivnicima biti teško igrati protiv nas jer imamo miks nekoliko škola hokeja – zaključuje Smolenak.

>> U Češkoj je filmska zvijezda, a obožava Pletikosu i Šukera

Komentara 3

TF
tony.franzz
13:15 06.08.2015.

C'mon Gordie!

TF
tony.franzz
17:58 06.08.2015.

Let's go Blue Bears!!!

Avatar Niškorist
Niškorist
10:42 07.08.2015.

Sigurno u doigravanje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije