Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMINANTNA POBJEDA

Među favoritima za zlato: Kladionice ponovo podcijenile Hrvatsku pa se preko noći predomislile

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Preliminary Round - Group B - Spain v Croatia
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/13
13.01.2024.
u 08:58

Ispred hrvatskih rukometaša kladionice i dalje stavljaju Dance (favoriti s koeficijentom 2), Francuze s koeficijentom 5,5, Šveđane s koeficijentom 6 i Nijemce s koeficijentom 9

Hrvatska rukometna reprezentacija je Europsko prvenstvo u Njemačkoj otvorila veličanstvenom pobjedom protiv Španjolske rezultatom 39:29. Mediteranski rivali nisu mogli odoljeti napadima, niti efikasno probiti obranu hrvatskih rukometaša koji su odigrali perfektnih 60 minuta.

Velika promjena koju je ovako dominanta pobjeda donijela je i ponovna procjena koeficijenata koje kladionice nude za hrvatsku pobjedu na velikom natjecanju. Uoči početka natjecanja Hrvatska je bila tek 11. na listi favorita za osvajanje jedine zlatne medalje koja nedostaje u reprezentativnoj kolekciji.

GALERIJA Veličanstvena Hrvatska na impresivan način uništila europskog doprvaka Španjolsku!

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Preliminary Round - Group B - Spain v Croatia
1/12

Hrvatske kladionice nudile su tečaj 50 na ukupnu pobjedu Hrvatske. Neke inozemne kladionice podigle su taj broj do 76. Nakon pada Španjolske situacija je bitno drugačija. Hrvatska se popela među pet najvećih favorita za zlatnu medalju s koeficijentom 13.

VEZANI ČLANCI:

Ispred hrvatskih rukometaša kladionice i dalje stavljaju Dance (favoriti s koeficijentom 2), Francuze s koeficijentom 5,5, Šveđane s koeficijentom 6 i Nijemce s koeficijentom 9. Ipak, iza sebe smo ostavili Norvežane kojima je dan koeficijent 16.

 

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
10:39 13.01.2024.

Ajmo dojti do polufinala- za prvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije