Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NI BLIZU AFERI IZ 2008. Godine

McLaren ponovno "špijunirao" Ferrari

Ferrari
AFP
03.03.2010.
u 13:04

Deset dana ostalo je do prve utrke sezone u Bahreinu 14. ožujka. Momčadi rade posljednje pripreme kako bi što spremniji dočekali novu sezonu, a neke od njih žele saznati kako dišu i protivnici.

Na testiranjima u Barceloni Ferrari je želio provjeriti kako radi njihov difuzor, a znatiželjnih pogleda nije nedostajalo.

Ipak, kamerama je za oko najviše zapeo jedan mehaničar McLarena. Iako su mu kolege iz Ferrarija nekoliko puta ispred njega stavljale bijelu podlogu, on je bio uporan i uvijek našao prostor gdje bi provjeravao kako diše najveći protivnik.

Ovo "špijuniranje" protivnika ipak nije ni blizu aferi koja je izbila 2008. godine, kada je pretresom članova McLarenova tima pokrenuta "afera špijunaža", a rezultat svega bila je velika novčana kazna za momčad Rona Dennisa i gubitak bodova.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jankoprekobrda
13:16 03.03.2010.

Jad i bijeda McLarena, nemaju svoje pameti pa moraju krasti fuuuuuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije