Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ

Bivša predsjednica se oglasila oko novog angažmana: Počašćena sam, sport nije samo strast

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Facebook
1/2
10.06.2020.
u 23:01

"Jako smo zadovoljni samom mogućnošću da bi Hrvatska mogla imati novog predstavnika u MOO-u, nakon bivšeg čelnika HOO-a te aktivnog, a sada počasnog člana MOO-a, Antuna Vrdoljaka, koji je dao ogroman doprinos stvaranju, priznavanju i ugledu Hrvatskog olimpijskog odbora u svijetu"

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša pozdravio je kandidaturu bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović za članicu Međunarodni olimpijski odbor (MOO).

"Jako smo zadovoljni samom mogućnošću da bi Hrvatska mogla imati novog predstavnika u MOO-u, nakon bivšeg čelnika HOO-a te aktivnog, a sada počasnog člana MOO-a, Antuna Vrdoljaka, koji je dao ogroman doprinos stvaranju, priznavanju i ugledu Hrvatskog olimpijskog odbora u svijetu", istaknuo je Mateša s dubokim uvjerenjem da će Grabar Kitarović biti izabrana u vodeće tijelo svjetskog olimpizma.

Čestitamo gospođi Kolindi Grabar Kitarović već na samoj kandididaturi, budući da je uvrštena među pet kandidata i kandidatkinja na osobni prijedlog predsjednika MOO-a Thomasa Bacha. Vjerujemo da će članstvom u tom prestižnom tijelu pridonijeti i daljnjoj afirmaciji hrvatskog sporta te zaštiti njegovih interesa. Ovaj čin ujedno je i veliko priznanje hrvatskom sportu."

Dodajmo i to da se o svemu u međuvremenu na Twitteru oglasila i Kolinda Grabar Kitarović kazavši kako je počašćena nominacijom te da sport za nju nije samo strast već i odlična prilika za promociju temeljnih ljudskih vrijednosti, pozitivnog natjecateljskog duga ali i sjajnih sportaša - promotara LIjepe naše. 

 

Komentara 2

Avatar mlijeko
mlijeko
11:49 11.06.2020.

Svaka čast. Puno uspjeha Vam želim....

SI
Sirmen80
06:40 11.06.2020.

Kraljica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije