Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Massa zadovoljan testiranjem kraj Barcelone

Felipe Massa
AFP
22.01.2010.
u 21:39

Brazilski pilot Felipe Massa proveo je petak na stazi Circuit de Catalunya kraj Barcelone za volanom Ferrarijevog F1 bolida iz 2008. godine.

Massa je odvezao oko 90 krugova popravljajući konstantno svoja najbolja vremena, dan nakon što je svoja testiranja za momčad propetog konjića dovršio deveterostruki svjetski motociklistički prvak Valentino Rossi.

- Imao sam savršene uvjete kako bih izbrusio svoju formu. Zaista sam sretan što sam imao ovakvu priliku sjesti za volan F1 bolida i jedva čekam da sjednem u novi Ferrarijev bolid - rekao je Brazilac koji je prošle godine zadobio frakturu lubanje nakon što ga je odlomljeni komad bolida Rubensa Barrichella pogodio u glavu tijekom Velike nagrade Mađarske u Hungaroringu.

Ferrari će svoj novi bolid predstaviti 28. siječnja u Maranellu, a Massa će prvi započeti s testiranjima za volanom novog bolida u Valenciji 1. veljače.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
00:04 23.01.2010.

Mulac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije