Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMAJU STRAHA'

Marokanski mediji slave remi s Hrvatskom, pogledajte njihove reakcije

Hrvatska  - Maroko
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
24.11.2022.
u 11:47

Maroko će sljedeći susret odigrati protiv Belgije, a u posljednjem kolu skupine igra protiv Kanade

Jedan od najopasnijih nogometaša Maroka bio je, očekivano, Hakim Ziyech, član Chelseaja, koji je za Maroko odigrao 44 utakmice i postigao 18 pogodaka. Poslije utakmice bio je nekako suzdržan:

– Bila je ovo teška utakmica za nas. Pokušali smo igrati svoju igru. Nijedna momčad nije uspjela puno napraviti jer su linije bile dosta guste. Prepustili smo posjed Hrvatskoj. Nije ovo početak natjecanja kakav smo priželjkivali – istaknuo je Hakim, koji nije igrao za reprezentaciju dok je izbornik bio Vahid Halilhodžić

>> Analiziramo igru Hrvatske i probleme koji čekaju Dalića nakon prve utakmice, u studiju Stjepan Tomas

Protiv Hrvatske imao je 52 dodira s loptom, 19 točnih dodavanja, od čega su dva bila ključna. Imao je dva centaršuta, pet dugih lopti, tri oduzete lopte...

Morocco World News smatra da je njihova reprezentacija u najjačoj skupini prvenstva.

– Lavovi s Atlasa pokazali su odlučnost protiv reprezentacije Hrvatske stvorivši nekoliko spektakularnih prilika za pogodak. Maroko i Hrvatska nalaze se u grupi F, zajedno s Belgijom i Kanadom. Mnogi su tu skupinu prozvali "skupinom smrti", no marokanski nogometaši i trener Walid Regragui pokazali su da nemaju straha pred izazovima kakvi se nalaze pred njima, napisali su.

Visokotiražni Hespress objavio je izvještaj iz kojeg vrijedi izdvojiti neke rečenice:

"Maroko je u 62. minuti propustio dvostruku priliku za pogodak nakon Hakimijeve akcije, a onda i nakon udarca istog igrača. Maroko će sad morati svoju priliku tražiti u susretu protiv Belgije".

Komentara 1

NE
Nemanadimak
12:05 24.11.2022.

Katar bi mogao proci skupinu. Ni Belgiji nece biti lako sa njima. Kanada je jako dobra i jako dobro igraju. Bice nam jako tesko sa njima. Prolazak uopce nije siguran. Odbrana je dobra i vezni red ali napad nemamo. Petko i Livaja moraju igrati kao spice. Bezveze je igrati sa 6 veznjaka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije