Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Cvitanović:

Hajduk ima jasan stil igre, ali ga se ne bojimo. Moramo pokazati emocije!

Dinamovci u Zoološkom vrtu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
05.08.2017.
u 14:14

Imamo svoj stav, gajim da možemo dobiti utakmicu. Straha nema, već samo vjera u naše mogućnosti...

Dinamo je danas, dan prije velikog derbija s Hajdukom, priredio još jedan zanimljiv - event. Modri su utakmicu s Hajdukom najavili u Zagrebačkom zoološkom vrtu, podno lavlje stijene Kidepo. Svoja očekivanja od velikog derbiju iznio je Mario Cvitanović, a u ZOO-u su se s mladim navijačima Dinama još družili Dominik Livaković, Filip Benković, Nikola Moro i Ivan Fiolić, piše Goal.

"Volio bih da sutra bude jedan pravi derbi, ali da svi nakon te utakmice budemo sretni i zadovoljni. Mi, igrači i navijači, svi skupa. Gledao sam Hajduk uživo protiv Lokomotive, gledao ih u još nekim utakmicama. Djeluju mi dobro, homogeno i organizirano, kao momčadi imaju jasnu viziju i stil igre. Ali, najvažnije je da mi budemo pravi, prikažemo igru koja će zadovoljiti navijače. I moramo pokazati emociju; za ovakve utakmice se igra i živi" rekao je Mario Cvitanović, pa nastavio:

"Zdravstveno stanje? Od Oddsa ne vidim nikakve nove probleme, bez obzira što smo tako igrali, pa i par dana ranije trenirali na umjetnoj travi. Nitko se ne žali na neke probleme, to je dobro, a možda se niti neće žaliti jer dolazi derbi.

Bojite li se agresivne igre Hajduka ?

"Ma, ne bojim se ničega. Respektiramo Hajduk, ali ih se ne bojimo. Imamo svoj stav, gajim da možemo dobiti utakmicu. Straha nema, već samo vjera u naše mogućnosti. Tako razmišljam, sve radim u smjeru da dođemo do toga. Nigdje ne kalkuliram, ovaj Dinamo će svugdje zaigrati bez kalkulacija. A taktika će uvijek biti sastavni dio igre" završio je Mario Cvitanović.

Komentara 3

MO
moslavina995
15:20 05.08.2017.

Dinamo ima jasan stil igre, ne gledljiv, mlitav, kružni pa nazad...Gol teško da mogu dati do sutra, što vrijeme prolazi to teže. Igrač dođe do šesnaesterca pa nema suigrača, pomoć ni od kuda, a sam ne može dalje. Svi ostali negdje, odmaraju ne trče. Austrijanci su ispali od naše Rijeke ali pogledajte njihovo kretanje, nude se jedan drugom za pomoć, trče na raspolaganju su, akcije teku, protivnik se slama. Moderan nogomet. Kako i zašto naši ne mogu nikada tako? Zar se to ne može tražiti, trenirati, tako igrati!? Rijeka nešto slično pokušava, jednim dijelom i uspijeva i bit će nadamo se do kraja u tom stilu, sve bolje i više. Možda i drugi krenu tako.

MI
mingo@
17:27 05.08.2017.

Mario, dobro i pozitivno si nam to objasnil. Molim te, dopusti nam da se u to sutra sami uvjerimo.

BU
bubacro
14:27 05.08.2017.

kad bi bar Dinamo imao jasan stil igre :p

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije