Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAJU GA ZVIŽDUCI?

Marija Gavranovića dio navijača Rijeke smatra izdajnikom

Mario Gavranović
Foto: Vjeran Žganec Rogulja / Pixsell
1/7
09.09.2017.
u 12:12

Možda bi navijači krivca trebali potražiti među čelnicima Rijeke, jer doista je neobično što su uopće i pregovarali o prodaji najboljeg igrača najljućem rivalu.

U današnjoj utakmici Rijeke i Cibalije na Rujevici (17 sati) najviše će se iščekivati reakcija Armade prema Mariju Gavranoviću.

Napadač Rijeke posljednjih sati prijelaznog roka bio je nadomak prelaska u Dinamo, bio je već u prostorijama plavih u Maksimirskoj 128 s pripremljenim ugovorom i olovkom, no zbog prevelikog pritiska navijača transfer je propao doslovno u posljednjem trenutku.

Navijači su mu nakon toga poslali brojne ružne poruke preko društvenih mreža, pa ja Gavranović pokušao barem malo ispraviti stvar obraćanjem na Instagramu.

“Nemojte me ocjenjivati po tekstovima u novinama ili na portalima, cijenite me po svemu što sam do sada napravio u dresu Rijeke, cijenite me po golovima, po asistencijama, dobivenim duelima i prolivenom znoju u dresu s Rijekinim grbom. Ne znam gdje ću igrati nakon Rijeke, ali znam jedno, da ću, pljeskali mi ili zviždali, do zadnje minute u Rijekinu dresu davati sve od sebe kao što sam to radio i do sada”, poručio je Gavranović.

Zabio 7 golova u 45 minuta!

Dečko je u pravu, prolio je puno znoja za Rijeku, koja bez njega u momčadi gotovo sigurno ne bi bila šampionska, no mora Gavranoviću biti jasno i da navijači imaju pravo na žestoke reakcije. Jer, nepisano je pravilo u svim nogometnim ligama da nikada ne odlaziš u klub koji je tvom sadašnjem klubu najveći rival za naslov.

Iako, i Armada bi trebala imati takta, ne treba Gavranovića danas na utakmici s Cibalijom dočekati na nož, čak i ako je istina da će u siječnju sigurno put Maksimirske 128. Gavro je u protekle dvije sezone davao sve od sebe za Rijeku, ali živi od nogometa i jasno je da ide tamo gdje više plate.

Možda bi navijači krivca trebali potražiti među čelnicima Rijeke, jer doista je neobično što su uopće i pregovarali o prodaji najboljeg igrača najljućem rivalu.

Kako god, Gavranoviću neće biti lako, ali ljutnju navijača najbolje će ublažiti golovima. Golovi mu idu, pokazao je to u prijateljskoj utakmici u utorak protiv bakarskog Borca. Gavranović je u igru ušao početkom drugog poluvremena, te u samo 45 minuta postigao sedam pogodaka! Rijeka je u toj utakmici pobijedila s 21:0.

Kek postaje rekorder HNL-a

Uglavnom, Kek i dalje najozbiljnije računa na Gravranovića, što se ne bi moglo reći i za drugog napadača, Mateja Jelića. Ljetos je sportski direktor Rijeke Juričić predstavio Jelića kao veliko pojačanje, no s time se očito ne slaže i Matjaž Kek, koji, iznenađujuće, Jelića nije uvrstio na popis igrača koji će ove jeseni konkurirati za utakmice Europske lige. Prednost su dobili napadači Gavranović i Heber te pridošlice Jakov Puljić i Ganac Boadu Maxwell Acosty.

A kad smo već kod Keka, Slovenac će u ponedjeljak postati trenerski rekorder HNL-a. Naime, u ponedjeljak će imati kontinuitet od 1647 dana na klupi Rijeke, čime će prestići Igora Pamića koji je na klupi Istre bio 1646 dana u nizu.

A dok čekaju utakmicu s Cibalijom, Rijekini čelnici čekaju i odgovor Uefe o suspenziji sjeverne tribine za utakmicu s AEK-om. Naime, zbog rasističkih uvreda i pirotehnike na domaćoj utakmici s Olympiakosom, Uefa je suspendirala sjevernu tribinu Rujevice za prvu sljedeću utakmicu (s AEK-om u četvrtak).

Rijeka je već poslala žalbu, a odgovor na nju stići će početkom tjedna. Bude li odgovor negativan, moguć je Armadin bojkot utakmice, priča se da bi utakmicu onda radije gledali na Kantridi. A Armada bi u sljedećim utakmicama morala pripaziti na ponašanje, jer Rijeka je Uefi samo ove sezone platila već pola milijuna kuna kazni.

Komentara 6

KI
kinez14
13:24 09.09.2017.

Ti isti navijaci bi za pristojnu placu navijali za Dinamo

ED
europski dinamo
13:26 09.09.2017.

Nema gs potrebe smatrati izdajnikom dok se dečko pošteno bori za klub. Druga stvar kaj je dečko pravi dinamovac ...

MV
Mijat vrdoljak
12:59 09.09.2017.

Prodaju naljućem neprijatelju, kakav ružan izraz. Prodaju onome tko nabolje i jedini plaća jer sljedeće ljeto odlazi opet najljućem neprijatelju ali za razliku bez i jedne kune oštete to jest džaba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije