Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV AEKA-A

Uefa kaznila Rijeku zbog divljanja navijača

Armada
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
04.09.2017.
u 19:55

Uz zatvaranje tribine, Rijeka zbog nedoličnog ponašanja navijača mora platiti i novčanu kaznu od 21 tisuće eura.

Europski nogometni savez (Uefa) kaznila je Rijeku zatvaranjem sjeverne tribine stadiona na Rujevici na dvoboju Europske lige protiv atenskog AEK-a 14. rujna. 

Uefa je kaznila hrvatskog prvaka zbog uvredljivih povika, paljenja baklji i blokiranih stepenica na tribinama od strane riječkih navijača tijekom utakmice protiv Oympiakosa u playoffu Lige prvaka. 

Novoizgrađena sjeverna tribina Rujevice ima kapacitet od 2140 mjesta, a u Europskoj ligi na tom će stadionu Rijeka ugostiti i Austriju Beč (2. studenoga) i Milan (7. prosinca). 

Uz zatvaranje tribine, Rijeka zbog nedoličnog ponašanja navijača mora platiti i novčanu kaznu od 21 tisuće eura.

Komentara 5

KR
kruti190
20:30 04.09.2017.

ma neeeee,zar tako nešto u multikulturalnoj,tolerantnoj REKI????

NV
NV
23:24 04.09.2017.

Barbari.

DU
Deleted user
21:23 04.09.2017.

nemamo mogućnosti komentirat zabranu odsjedanja Ćosića u hotelu s reprezantacijom a tako bi rado bacili komentar o Ćosiću koji zaziva poraz repke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije