Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILD TVRDI

Mandžukić će biti najskuplji Werderov igrač

Mario Mandžukić Tomislav Barbarić
Mišo Lišanin
23.12.2009.
u 10:07

Da je bremenski Werder ponovno jako zagrizao za Dinamova nogometaša Marija Mandžukića potvrđuje u srijedu i najtiražniji njemački dnevnik Bild.

Nijemci podsjećaju da je Werder i u dva posljednja prijelazna roka pokušao dovesti hrvatskog napadača na stadion Weser, a sada će pokušati isto napraviti i treći put.

Potvrđuju to i riječi Mandžukućeva menadžera Ivana Cvjetkovića za Bild:

- Istina je. Werder se ponovno zanima za Mandžukića. Više ćemo znati nakon Božića.

Bild piše da Dinamov dopredsjednik Zdravko Mamić za Mandžukića traži deset milijuna eura, što bi našeg nogometaša trebalo učiniti najskupljim igračem u Werderu. Dosadašnji je rekorder Carlos Alberto za kojeg je klub svojedobno Corinthiansu platio 8,5 milijuna eura.

Komentara 3

Avatar Glina74
Glina74
10:58 23.12.2009.

traži 10 milioma a dobiče 3 i biti sretan da je išta dobio , šta vi mislite posrani novinari da se Werder samo tako razbacuje milionima šta je taj Mandžukić do sada pokazao takovi veličina kao on je 2. bundesliga puna.

OB
-obrisani-
16:48 23.12.2009.

još da znaš šta je to (.) (,) (?) (!) ovaj članak što si napisao bi i uspio

MI
micko
21:27 24.12.2009.

Nijemci su poznati kao rasipnici i jedva čekaju da za konjusinu daju Mamićima pun kamion novaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije