Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNATIŽELJNI NOVINARI

Mandžo: Godi mi usporedba s Balotellijem

Mandžukić Jelavić (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
17.06.2012.
u 19:33

- Mi smo spremni za velike stvari, igrat ćemo bez respekta - najavljuje Srna

Jedan brazilski novinar pitao je Marija Mandžukića što misli o \"ludome\" Balotelliju. Srna ga je zezao - Mandžo je još luđi...

- Balotelli je odličan igrač, igra u velikom klubu, u svakoj utakmici pokazuje svoje kvalitete. Godi mi usporedba s njim, a ono što on radi izvan terena to me uopće ne zanima. Mene zanima samo njegova igra na terenu - kazao je Mandžukić.

Bilić je Srnu i Mandžu nazvao svojim lavovima, na što se kapetan nadovezao:

- Hrvatska ima 23 lava ovdje! Mi smo spremni za velike stvari, igrat ćemo bez respekta, ovo je utakmica u kojoj treba guštati jer nas gleda cijeli svijet.

Ključne riječi

Komentara 2

GO
golo
19:47 17.06.2012.

bravo srna i ostali, samo tako

OB
-obrisani-
23:14 17.06.2012.

Srna... Mandza je jos ludji..... Ma neka je samo nek on igra i zabija za repku ....Da je bar jos deset drugih "ludih " kao Mandza u nasoj reprezentaciji niko nam nista nebi moga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije