Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svijet u suzama

Maleni Bradley otišao s anđelima: Srca su nam slomljena

Bradley Lowery
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
07.07.2017.
u 18:22

Vjerni navijač Sunderlanda kojem je napadač Jermaine Defoe postao najbolji prijatelj bolovao je od rijetkog oblika tumora, neoblastoma.

Šestogodišnji Bradley Lowery, dječak čija je teška životna priča dotakla mnoga srca i ujedinila engleske nogometaše, izgubio je bitku s teškom bolešću.

Vjerni navijač Sunderlanda kojem je napadač Jermaine Defoe postao najbolji prijatelj bolovao je od rijetkog oblika tumora, neoblastoma, koji mu je dijagnosticiran kad je imao tek dvije godine. Nakon brojnih kemoterapija zloćudni tumor mu se vratio u srpnju prošle godine, a potom mu je otkriven još jedan tumor - na leđima.

Zbog svega, liječnici su mu predvidjeli nekoliko mjeseci života, a njegova obitelj bila je očajna. Nakon što je Bradleyjeva tužna priča objavljena u medijima prikupljeno je 700.000 funti za liječenje u inozemstvu.

 

- Naš hrabri dječak otišao je danas s anđelima. Bio je naš superheroj, borio se do kraja. No, potreban je negdje drugdje. Ne postoje riječi kojima bismo opisali koliko su nam srca slomljena - objavili su Bradleyjevi roditelji.

Među posljednjim uspomenama na engleskog dječaka ostat će trenutak kad je uoči kvalifikacijske utakmice s Litvom zajedno s Defoeom poveo englesku reprezentaciju na travnjak Wembleyja. Navijači su mu skandirali, a Bradley je čvrsto zagrlio svog heroja, svog prijatelja Jermainea...


 

Komentara 6

LU
lunar777
16:09 14.07.2017.

Mali anđele napokon si našao svoj mir u svjetlu Isusova lica.

DU
Deleted user
20:37 07.07.2017.

zasto je svijet u suzama, I koji to svijet. Sorosev. 99% svijeta nije ni znalo za ovo ko ni vi sto nebi znali da niste prepisali iz daily maila. a drugo, kako znate da je otiso sa andjelima. sto ako je otiso sa djavlom, a trece, da je ovo hrvat srbin rus bugarin taj "cijeli svijet" nebi ni spomenuo po svojim medijima a kamo li bio u suzama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije