Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svuda hrvati

Treći Hrvat u Realu: Modrićev i Kovačićev miljenik postao je šef!

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Enrique de la Fuente/Gtres/PIXSELL
06.07.2017.
u 14:05

– U momčadi imamo Luku Modrića i Matea Kovačića, a i moj liječnik Niko Mihić je Hrvat. Kamo god da se okrenem, vidim Hrvate

Niko Mihić novi je šef liječničke službe Real Madrida, javlja španjolska Marca

Iako je već dulje razdoblje član liječničke službe Kraljevskog kluba, na mjestu čelnika odjela zamjenjuje dugogodišnjeg liječnika Jesusa Olma. Osim toga, bio je medicinski savjetnik u zrakoplovnim tvrtkama Air France i KLM, a imao je i praksu u kanadskom Montrealu. 

Kako piše Marca, Mihić je blizak s Mateom Kovačićem i Lukom Modrićem, ali i predsjednikom kluba Florentinom Perezom tako da mu nije nedostajalo preporuka, a osim njega, u tim mora doći i novi kirurg jer je s Olmom 3. srpnja otišao i dosadašnji kirurg Mikel Aramberri.

Mihić je već godinama u klubu, a jednom prilikom predsjednik Reala pričao je kako je okružen Hrvatima.

– U momčadi imamo Luku Modrića i Matea Kovačića, a i moj liječnik Niko Mihić je Hrvat. Kamo god da se okrenem, vidim Hrvate, oni su uvijek uz mene – rekao je Perez, a sad mu je Mihić postao i šef liječnika.

Komentara 1

Avatar Niškorist
Niškorist
08:05 07.07.2017.

Tko se sjeća ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije