Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sunderland

Mali Bradley zaspao u naručju svog idola Jermainea Defoea

Jermaine Defoe
Foto: screenshot/Twitter
1/6
10.02.2017.
u 13:58

Najveća zvijezda kluba i jedan od njegovih idola Jermaine Defoe poveo je nekoliko igrača u bolnicu gdje su ostali cijeli dan. Umoran zbog čestih kemoterapija, mali Bradley je zaspao u naručju svog idola

Nogometaši Sunderlanda nisu zaboravili vjernog navijača petogodišnjeg Bradleyja Loweryja, koji boluje od karcinoma. Igrači su teško bolesnog dječaka posjetili u bolnici.

Mali Bradley i dalje se bori s opakom bolešću, a najveća mu radost kada ga iznenade igrači iz Sunderlanda.

Najveća zvijezda kluba i jedan od njegovih idola Jermaine Defoe poveo je nekoliko igrača u bolnicu gdje su ostali cijeli dan. Umoran zbog čestih kemoterapija, mali Bradley je zaspao u naručju svog idola.

Krajem prošle godine Sunderland je ispunio želju svom malom navijači te su ga ugostili na utakmici protiv Chelsea. A zabio je i pogodak.

 

Njegova tužna priča poznata je svima na Otoku pa je tako dobio više od 11.000 božićnih čestitki iz cijelog svijeta.

>>Jakov Fak zbog bolesti propušta cijelu sezonu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije