Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje navijača

Luka proglašen najboljim igračem Spursa ove sezone

Luka Modrić
Pixsell
21.05.2011.
u 20:27

Tottenhamovi navijači, i to ne samo oni s Otoka, već od Amerike do Australije, složni su: Luka je bio najbolji igrač Spursa ove sezone! Prestižnu nagradu primio je u subotu nakon treninga.

– Presretan sam, mnogo mi ovo znači, osobito u sezoni u kojoj smo prvi put igrali u Ligi prvaka – kazao je Luka nakon što je primio nagradu iz ruku navijača Darrena Marsha. Hrvatski veznjak zatim je ponovio nešto što je govorio u doba kada je živio u Zagrebu.

– Volio bih da dogodine igramo u Europskoj ligi. Nadali smo se da ćemo se uspjeti ponovo ugurati među najboljih četiri, ali sad nam ostaje borba za peto mjesto, treba pobijediti Birmingham – veli Luka.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
14:16 22.05.2011.

Eto, sad još i navijači, gdje nam je samo onaj \"stručni komentator\", trebalo bi nam sve ovo pojasnit >;-)) PS: iskrene čestitke Luka, bravo majstore !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije