Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASKOL U OBITELJI

Luka Dončić uskoro tuži vlastitu majku?! 'Jako mi je važno da kontroliram svoj brend'

Instagram / Mirjam Poterbin
07.09.2022.
u 16:49

U tijeku Eurobasketa, slovenski košarkaš Luka Dončić morat će se baviti i pravnim problemima.

NBA superstar i najbolji slovenski košarkaš Luka Dončić uskoro bi mogao tužiti svoju vlastitu majku Mirjam zbog nesuglasica oko njegovog brenda.

Slovenski N1 tvrdi da je Dončić u utorak podnio zahtjev uredu za patente i intelektualno vlasništvo u SAD-u.  U tom zahtjevu traži poništenje registracije zaštitnog  znaka imena LUKA DONČIĆ 7.

Inače je taj znak u vlasništvu njegove majke Mirjam Poterbin, a cijelu priču donosi američki novinar Mark Stein. Zvijezda Dallasa navodno već mjesecima pokušava vratiti cijeli brend u svoje ruke, ali to mu ne polazi za rukom jer majka Mirjam ne želi potpisati suglasnost o prijenosu vlasništva. 

- Nastavljam rasti kao igrač, ali i kao osoba, tako da mi je jako važno da kontroliram svoj brend - rekao je Luka u razgovoru sa Steinom. 

Problemi su se javili kada je Dončić htio samostalno registrirati svoju reklamu, ali nije mogao jer je već postojalo poduzeće istog, dok Mirjam Poterbin ističe kako Luka nema nikakve veze s trenutnim nazivom LUKA DONČIĆ 7?!

Pa ako nema istoimeni košarkaš, tko onda ima? Kako bilo, mogli bi uskoro vidjeti sudski epilog u nastavku ove priče. 

>> Shaquille O'Neal nastupio kao DJ na Krku, a pridružio mu se i Dončić: "Svi sa ovog područja odlični su strijelci"

 

Komentara 2

PO
poluvodič
17:03 07.09.2022.

Eto vlastita mater.. Bem ti život

DM
drazen.muhvic
19:51 07.09.2022.

"Tako vam je to u obitelji..."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije