Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE BLIŽE OBRANI

Lokomotiva izborila polufinale Challenge kupa

Lokomotiva
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
10.03.2018.
u 23:23

Kod Lokomotive je ponovo bila najbolja Larissa Kalaus s osam golova nakon što je u prvom susreta zabila 11 pogodaka.

Rukometašice zagrebačke Lokomotive sve su bliže obrani naslova u Challenge kupu.

Odabranice Nenada Šoštarića izborile su plasman u polufinale toga natjecanja nakon što su u obje četvrtfinalne utakmice bile bolje od nizozemske ekipe Virto/Quintus. Lokomotiva je u prvom susretu u Zagrebu slavila 26-17, a u subotu je u uzvratnom dvoboju u Kwintsheulu pobijedila 27-24.

Ove dvije ekipe lani su igrale u polufinalu i Lokomotiva je s dvije pobjede (24-23, 27-16) izborila plasman u finale u kojem je bila bolja od švedskog H 65 Hoora.

Kod Lokomotive je ponovo bila najbolja Larissa Kalaus s osam golova nakon što je u prvom susreta zabila 11 pogodaka. Stela Posavec je dodala pet, a Marina Glavan četiri gola. U redovima nizozemskog sastava najefikasnije su bile Cynthia Grift s osam i Daisy Hage s pet golova.

Lokomotiva će u polufinalu igrati protiv pobjednica četvrtfinalnog sraza turskog Zagnosspora i španjolske Gran Canarije. Španjolke su u prvom susretu slavile sa 25-20, a uzvrat je u nedjelju. 

U drugom polufinalnom paru igrat će rukometašice poljskog Lubina i turskog Ardesena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije