Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženski rukomet

Šoštarić objavio popis igračica za Norvešku

Nenad Šoštarić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
06.03.2018.
u 14:55

Nakon prva dva kola Hrvatska se trenutačno nalazi na drugom mjestu u kvalifikacijskoj skupini 1

Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Nenad Šoštarić objavio je popis igračica na koje računa za dvije kvalifikacijske utakmice protiv Norveške za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se održati u Francuskoj od 30. studenoga do 16. prosinca.

Reprezentativke će se okupiti u Zagrebu 19. ožujka, a do prve utakmice koja će se igrati u Domu sportova 21. ožujka izbornik Nenad Šoštarić moći će odraditi samo nekoliko treninga. Uzvrat će se igrati četiri dana kasnije u Bekkestui.

Nakon prva dva kola Hrvatska se trenutačno nalazi na drugom mjestu u kvalifikacijskoj skupini 1 s dva osvojena boda, dok je Norveška vodeća s četiri. U skupini su još treća Ukrajina s dva boda te posljednja Švicarska koja je bez bodova.

Plasman na EP izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije iz skupine, a Hrvatska će u posljednja dva kola gostovati u Švicarskoj 30. svibnja te ugostiti Ukrajinu 3. lipnja.
 

POPIS REPREZENTATIVKI:

Ivana Kapitanović, Antonija Jukić, Ana Debelić, Marijeta Vidak, Ana Turk (sve Podravka Vegeta), Tea Pijević, Kristina Plahinek, Paula Posavec, Stela Posavec, Dora Kalaus, Larissa Kalaus, Marina Glavan (sve Lokomotiva), Aneta Benko (Krim Mercator), Ćamila Mičijević (Dunaujvarosi), Valentina Blažević (Pogon Baltica Szczecin), Maja Kožnjak (Pitomača), Vesna Milanović Litre (Kisvardai), Katarina Ježić (Siofok)

Pričuvne igračice: Tena Japundža, Sara Šenvald (obje Lokomotiva), Ivana Dežić, Korina Karlovčan (obje Podravka Vegeta), Dejana Milosavljević (Koka), Gabrijela Bešen (Segros Lublin), Julijana Žuliček (Umag), Lea Vukojević (Zrinski), Ivana Dragišić (Bjelovar).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije