Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pršin suigrač

Ljubav sačuvala osmijeh na licu umirućega čovjeka, silno su ga razveselili za rođendan

Fernando Ricksen
Foto: Reuters/Pixsell
28.07.2019.
u 19:10

Premda je zbog financijskih neprilika postojala bojazan da će Ricksen dočekati rođendan bez supruge Veronike i kćeri Isabelle, navijači to nisu dopustili

Legendarni nogometaš Glasgow Rangersa Fernando Ricksen, nekadašnji suigrač Dade Prše i član nizozemske reprezentacije, ipak je u subotu dočekao 43. rođendan.

Ricksenu su liječnici 2013. dijagnosticirali ALS (amiotrofičnu lateralna sklerozu), a posljednjih se tjedana pisalo da, nažalost, živi svoje posljednje dane.

Teško bolesnoga nogometaša su u bolnici u Airdrieu obišli supruga Veronika, kći Isabella i brojni prijatelji, a kao poklon su mu donijeli tortu u obliku nogometne lopte.

Postojala je bojazan da Veronika i Isabella neće moći doputovati iz Španjolske zbog financisjkih neprilika u kojima se nalaze, no u priču su se uključili nogometni navijači koji su skupili potreban novac.

- Hvala svima što se došli danas i što ste ovaj lijep dan proveli s nama. Fernando je bio jako sretan i uživali smo u svakom trenutku - napisala je na Instagramu Veronika, pa objavila filmić s rođendanskog slavlja.

Komentara 1

AE
Aedes2017
21:10 28.07.2019.

A gdje je Prša ? Zar ne bi trebao pomoći svom bivšem suigraču ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije