Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ JE U KOMI

Liječnici portugalskog vratara: 'Neka mu Bog pomogne'

instagram
23.02.2021.
u 14:45

Prema pisanju portugalskih medija najkritičnije je bilo prvih 45 minuta, nakon kojih je nesretni golman pokazao znakove života, iako i dalje u komi.

Vratar rukometnog kluba Porta Alfredo Quintana (32) doživio je u ponedjeljak na treningu srčani udar i trenutačno je u induciranoj komi. Quintana se srušio na treningu, no srećom je bilo puno ljudi pokraj njega i odmah je pozvana hitna pomoć.

Prema pisanju portugalskih medija najkritičnije je bilo prvih 45 minuta, nakon kojih je nesretni golman pokazao znakove života, iako i dalje u komi.

Zbog dugog srčanog zastoja pojavio se edem i kada splasne, znat će se više pa niti liječnici još ne daju konkretne prognoze i očekivanja. Nove vijesti bismo trebali znati oko 24 sata nakon nesretnog događaja. 

- Neka mu Bog pomogne - bio je komentar jednog od Portova liječnika.

Poruke podrške rukometnom vrataru stižu sa svih strana.

- Sigurni smo da ćeš obraniti ovaj sedmerac. Naprijed, Quintana - napisao je Sporting na Twitter profilu. 

- Šaljem veliki zagrljaj njegovoj obitelji, svi mi iz Portove obitelji smo uz njih - poručio je trener Sergio Conceicao.

Quintana igra za reprezentaciju Portugala, a trebao je braniti protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Olimpijske igre koje su na rasporedu od 12. do 14. ožujka u Montpellieru.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
12:49 24.02.2021.

Ono kada liječnik kaže: "Neka mu Bog pomogne."?!?! Neprocjenjivo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije