Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SP-A

Cindrić otkrio što misli o Kajbi i Červaru nakon prozivki, evo što kaže

Zagreb: PPD Zagreb protiv Barcelone u rukometnoj Ligi prvaka
Marko Prpic/PIXSELL
17.02.2021.
u 22:25

- Prije svega, Červar je naš najtrofejniji trener i zaslužuje reprekt od svih nas i podigrao je naš rukomet na nivo gdje smo zadnjih 10-15 godina u vrhu, tako da zaslužuje veliki respekt i nitko mu to ne može oduzeti

Nakon Svjetskog prvenstva u Egiptu podigla se prašina u hrvatskoj javnosti. Tko je kriv za podbačaj? Izbornik je dao ostavku, stigao je novi, promijenio neke ljude, a ti su se ljudi odlučili reći neke stvari. Govorimo, jasno, o fizioterapeutu Damiru Kajbi koji je rekao kako je u reprezentaciji bila narušena atmosfera, a da Kauboje 'reketari' Luka Cindrić.

- Ne bih rekao da je bila narušena atmosfera niti bih upirao prstom u nekoga. Mislim da nas nije krasila igra i obrana koje je trebala i napad. Takve stvari se događaju, to je sport. Krenuli smo malo lošije u turnir, uvukla se neka nervoza i nismo se mogli nikako iščupati. To nas je sve koštalo i mislim da je stvar koja nam se u budućnosti ne bi trebala događati. Mislim da treba izvući pouku iz toga - rekao je Cindrić za Sport nedjeljom.

O Kajbinoj izjavi nije htio puno govoriti.

- Ne znam. Ne bih se htio spuštati na takav nivo komunikacije. Između nas nije bilo ništa. To ćete morati njega pitati.

Červaru, kaže, ništa ne zamjera.

- Ne zamjeram ništa Červaru. Prije svega, Červar je naš najtrofejniji trener i zaslužuje reprekt od svih nas i podigrao je naš rukomet na nivo gdje smo zadnjih 10-15 godina u vrhu, tako da zaslužuje veliki respekt i nitko mu to ne može oduzeti. Dolazi novo vrijeme, novi trener, ambiciozan je...

- Mislim da je odabir Horvata logičan. Bio je tu i s Linom, sigurno da je upoznat sa svima nama i sistemom. Sigurno da ima neku svoju drugu viziju rukometa i mislim da je to ono što nam treba u ovome trenutku - zaključio je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije