Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Adria Tour

Legendarni trener otkrio što Hrvati misle o Novaku Đokoviću

Nikola Pilić
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/2
17.06.2020.
u 17:22

Iako često ljetuje na hrvatskoj obali Novaku Đokoviću ovo je prvi posjet Zadru u koji je jučer stigao zrakoplovom

Legendarni hrvatski trener Nikola Pilić (80) koji je s našom teniskom reprezentacijom 2005. u Bratislavi osvojio Davisov kup osvrnuo se na turnir Adria Tour u Zadru na kojem će nastupi i prvi igrač svijeta.

Iako često ljetuje na hrvatskoj obali Novaku Đokoviću ovo je prvi posjet Zadru u koji je jučer stigao zrakoplovom.

Nikola Pilić
1/3

Slavni teniski stručnjak je u razgovoru za Kurir otkrio što Hrvati misle o Đokoviću.

- Hrvati vole Novaka, u gost im dolazi najbolji tenisač svijeta. To nije mala stvar i sigurno će to cijeniti. Đoković je već bio u Umagu gdje su mu pljeskali, na Korčuli je pjevaju pjesme Olivera Dragojevića i svi su bili oduševljeni. Nema razloga da ovaj put bude drugačije - rekao je Nikola Pilić i dodao:

- Iako je Zadar košarkaški grad siguran sam da će cijeniti i najboljeg svjetskog tenisača. Uvijek se nađe netko tko želi napraviti incident i biti u centru pažnje. Ali nadam se da će sve proći u najboljem redu.

Nikola Pilić ovaj puta neće biti u Zadru.

- Čuo sam se s Goranom i Đorđem Đokovićem, pozvali su me da budem njihov gost, ali nisam baš u godina kada mogu putovati. Ne idem u Zadar, da je neki važniji susret onda bih došao. Ostat ću kod kuće. Novak je obećao da će me posjetiti, on je kod mene uvijek dobro došao - istaknuo je legendarni hrvatski trener koji je bio savjetnik srpske reprezentacija koja je 2010. osvojila Davisov kup.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Ričard
Ričard
21:18 17.06.2020.

Ako ikoga ne mogu smisliti, onda je sjor Pilic u Top ten

DU
Deleted user
18:10 17.06.2020.

što jugoslaven misli kako hrvati doživljavaju drugog jugoslavena. Kako hrvati doživljavaju jugoslavene vidjelo se 91 do 95.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:30 17.06.2020.

Novak Dokovic je ljudina prvo, pa vrhunski sportas tj legenda, ali mi je jedino zasmetalo kod njega kad je rekao da nije mogao trenirati 1999. kad je NATO rokao Srbiju, a nije se pitao kako je bilo Albancima na Kosovu nakon Velikosrpske agresije nakon Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, oni misle da su raketirani bezveze..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije