Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI VATRENI

Legendarni Srna iskreno otkrio sve što misli o Modriću, ali i jedan nepoznati detalj iz karijere

Francuska EURO 2016
Sanjin Strukic/PIXSELL
19.10.2021.
u 21:41

- On je inteligentan i pravi je profesionalac, može igrati dokad bude htio. I ja sam mogao nastaviti, imao sam ponude iz Italije, ali važno je znati i kad se treba povući

Bivši hrvatski reprezentativac Darijo Srna legenda je Šahtara kakva će se teško opet ponoviti. Teško je u današnje vrijeme zamisliti igrača koji ima toliku lojalnost prema jednome klubu. To je rezultatiralo da nakon igračke karijere, ondje ostane raditi i kao pomoćni trener, a njegov klub susreće se u Ligi prvaka s Real Madridom pa je španjolski list AS iskoristio tu priliku da porazgovara sa slavnim Hrvatom. I to s jednim koji je, za razliku od Luke Modrića, odbio Real Madrid.

- Bernd Schuster me zvao. On je bio trener Šahtara kad sam ja došao u klub. Zvao je predsjednika ili mog agenta, ali na kraju nije bilo službene ponude. Ne bih niti otišao. Tada sam bio kapetan Šahtara.  Nije bilo razloga da napuštam klub, unatoč ponudama koje sam imao iz Engleske, Italije ili Španjolske. - kazao je Srna.

Naravno da su španjolski kolege pitali Darija prati li utakmice Real Madrida pa je otkrio i velike stvari o prijateljstvu s Lukom Modrićem.

- Da, pratim ih zbog mojeg prijatelja Luke, a volim i Ancelottija. Njega sam upoznao u Londonu kada smo sa zajedničkim prijateljem popili piće. Volim trenere koji mijenjaju lige i vole izazove. Ancelotti je za mene jedan od najboljih u povijesti. Pobjeđivao je u Njemačkoj, Engleskoj, Italiji, Francuskoj... Nema baš puno trenera kojima je to uspjelo. Mourinho? Guardiola? Nema baš puno više.

POGLEDAJTE VIDEO:


- Luka i ja smo dobri prijatelji, jučer smo se čuli. On je prije svega sjajan momak, čak i prije onog što je napravio u nogometu, a osvojio je Zlatnu loptu i četiri Lige prvaka. I ostao je isti. To puno govori. Obožavam ga, ponosan sam na naše prijateljstvo i na to što smo zajedno odigrali mnoge utakmice za Hrvatsku.

Prokomentirao je Darijo i nevjerojatnu Lukinu spremu s 36 godina na leđima:

- On je inteligentan i pravi je profesionalac, može igrati dokad bude htio. I ja sam mogao nastaviti, imao sam ponude iz Italije, ali važno je znati i kad se treba povući - naglasio je Darijo koji je svoju karijeru završio s 37 godina.

Ključne riječi

Komentara 3

PL
plamenlj
10:41 20.10.2021.

-5

RO
roland
07:57 20.10.2021.

Srna je bio kapetan Modriću. Ovim tekstom mu je lijepo poručio - Luka, važno je znati kad se povući.

RO
roland
08:04 20.10.2021.

Nakon zadnje utakmice s Rusima, vidjet ćemo da li je Dalić u pravu. Već sada je prosuo bodove (2 boda) protiv Slovačke. U Lukinoj 36-oj godini, jedno ono što Modrić igra u Realu, a drugo je ono što se očekuje u reprezentaciji. Jedno je klub, drugo reprezentacija. S druge strane, Luka je za mnoge mlade igrače zbog afere - ne sjećem se - nula od čovjeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije