Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAPAJ za POMOĆ

Lakersi loše krenuli pa traže Phila da se vrati!

'jackson_nnn_spo_111112'
''
11.11.2012.
u 12:33

Nakon katastrofalnog ulaska u NBA sezonu Los Angeles Lakersi uručili otkaz Mikeu Brownu i sada traže novog trenera...

Lakersi su nakon osam pripremnih poraza te omjera 1:4 na početku NBA sezone uručili otkaz treneru Mikeu Brownu. Vodstvo kluba ne skriva želju vratiti najuspješnijeg trenera NBA lige Phila Jacksona (67) koji je ukupno osvojio 11 prstenova – šest s Bullsima pa još pet s Lakersima u dva različita mandata. Tom idejom oduševljeni su Kobe Bryant i Dwight Howard.

– Jackson je perfekcionist, ako osjeti da se može vratiti, on će to učiniti. Kod njega je samo zdravlje u pitanju – kazao je Bryant.

Ako se dogovore, to bi Jacksonu bio treći put da će voditi Lakerse.

– Bilo bi glupo zanemariti činjenicu da je Jackson trenutačno slobodan trener – kazao je generalni menadžer Lakersa Mitch Kupchak.

Nakon Brownova odlaska momčad je preuzeo dojučerašnji pomoćni trener Bernie Bickerstaff. Lakersi su pobijedili Golden State, a Bickerstaff je vodio momčad i na sinoćnjoj utakmici protiv Sacramenta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije