Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upitan za euro!

Kranjčar se ozlijedio; Bilić: Čekat ću ga do zadnjeg dana

'06.09.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - Kvalifikacije za EP 2012., Hrvatska - Izrael.  Niko Kranjcar Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
13.04.2012.
u 13:43

Hrvatski reprezentativac i veznjak Tottenhama ozlijedio se na treningu u srijedu, a liječnici su utvrdili da se radi o djelomičnom napuknuću kolateralnog ligamenta desnog koljena, javili su iz Hrvatskog nogometnog saveza.

S Nikom su kontaktirali izbornik Slaven Bilić te liječnik reprezentacije dr. Jurica Rakić. Prema zadnjim informacijama, Niko bi trebao biti potpuno spreman za Europsko prvenstvo.

– Čuo sam se s Nikom i liječnikom Tottenhama dr. Dieselom i imamo kompletan uvid u situaciju. Sad smo u fazi dogovora o programu Kranjčarove rehabilitacije koja bi se nakon jednog tjedna u Londonu trebala nastaviti u Zagrebu i po svim procjenama bi Niko trebao biti potpuno spreman za igru do početka priprema naše A-vrste za Euro – rekao je dr. Rakić.

Izbornik Bilić naglasio je da ima razloga biti optimist i kako će na Niku svakako računati na Euru.

– Niko je jedan od naših najvažnijih igrača i spreman sam ga čekati do posljednjeg dana. Optimist sam, prema liječničkim prognozama njegov je oporavak neupitan. Poznavajući ga i na osnovu dosadašnjih sličnih iskustava kad je oporavak od ozljeda u pitanju, vjerujem da će i ovoga puta biti brži od očekivanoga.

Komentara 9

OB
-obrisani-
15:26 13.04.2012.

Ovo zaista nije dobro. Zelim ti brzi oporavak Niko.

SK
skinner
15:30 13.04.2012.

igrač koji je predebel, fizički nespreman i ne igra u klubu ovak i onak ne bi ni smel biti pozvan u repku niti za prijateljsku tekmu, a kamoli za europsko prvenstvo

LV
LVX
17:38 13.04.2012.

Nakon ovih vijesti, repka ima više šanse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije