Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON UTAKMICE

'Kraljice šoka' u šoku: 'Tragično je što smo na kraju izvukle bod. Bile smo neprepoznatljive'

ljubljana: Susret Hrvatske i Švedske na Europskom prvenstvu
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
01.12.2023.
u 23:00

"Mi smo poznati po tome da uvijek idemo težim putem i vjerujem da će na kraju sve biti dobro", rekla je Dejana Milosavljević, jedna od najiskusnijih igračica hrvatske reprezentacije

Nakon remija 22-22 protiv Senegala u prvom nastupu u skupini A na Svjetskom prvenstvu za rukometašice u Goteborgu i izbornik Ivica Obrvan i igračice složili su se kako je hrvatska reprezentacija u petak bila neprepoznatljiva, ali da s obzirom na kretanje rezultata može biti zadovoljna i bodom.

"Teška utakmica na otvaranju prvenstva. Očekivao sam pobjedu iako sam znao da neće biti lagano. Primali smo golove tamo gdje se i očekivalo, što je još čudnije. Na kraju moramo biti zadovoljni što smo uzeli bod jer smo čitavo vrijeme gubili. Pokušat ćemo u nastavku biti bolji. Krenuli smo u grču, promašili par 'zicera', možda i zato što su djevojke pod nekim pritiskom jer se očekuje odlazak na Olimpijske igre", komentirao je Obrvan.

GALERIJA Nexe svladao Skjern u EHF Europskoj ligi

ljubljana: Susret Hrvatske i Švedske na Europskom prvenstvu
1/37

Najefikasnija u hrvatskoj reprezentaciji bila je Tina Barišić s osam golova. "Tragično je što smo na kraju izvukle bod. Bile smo neprepoznatljive. Pripremale smo se dobro, Senegalke nas ničim nisu iznenadile, ali sve im je prolazilo. Igrale smo u neobjašnjivom grču", kazala je Barišić nakon utakmice.

VEZANI ČLANCI:

Jedna od najiskusnijih u hrvatskoj reprezentaciji Dejana Milosavljević pokušala je naći i nešto pozitivno u ovakvom startu: "S obzirom da smo cijelo vrijeme gubile, možemo reći da smo dobile bod. Ali, smatram da smo mi kvalitetnije. Trebamo krenuti svaka od sebe i biti bolje u sljedećim utakmicama. Mi smo poznati po tome da uvijek idemo težim putem i vjerujem da će na kraju sve biti dobro", rekla je Milosavljević.

U skupini A još su Švedska i Kina, a Hrvatska će u 2. kolu igrati protiv Kine u nedjelju. Tri od prve četiri reprezentacije izborit će prolazak u drugi krug.

VIDEO Giriček žestoko uzvratio na priču da su ga zlostavljali u SAD-u, ovo je poruka koju je poslao NBA zvijezdi

Komentara 2

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
08:39 02.12.2023.

A Camila?

DM
drazen.muhvic
03:45 02.12.2023.

Sva sreća što od 555 ekipa iz grupe dalje idu 554...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije