Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Tottenhama

Briljantni Harry Kane hat-trickom srušio 22 godine star rekord

Tottenham - Southampton, Harry Kane
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.12.2017.
u 15:49

Tottenham je pobjedom preskočio Liverpool na četvrtom mjestu, a redse nešto kasnije čeka utakmica sa Swanseajem.

Harry Kane je briljirao u visokoj pobjedi Tottenhama od 5:1 nad Southamptonom, piše Goal.com.

Engleski je napadač postigao tri pogotka i tako srušio 22 godine star rekord kojeg je 1995. godine postavio Alan Shearer po broju pogodaka u jednoj kalendarskoj godini. Kane je s nova tri gola na 39 prvenstvenih pogodaka u 2017. godini i time je za čak tri gola nadmašio napadača koji je igrao u dresu Blackburn Roversa.

Kane je otvorio golijadu s dva pogotka u prvom poluvremenu, a u nastavku igre su još dva pogotka dodali Dele Alli i Son Heung-Min. U 64. je minuti uslijedio jedini prvi gostiju kojeg je postigao Boufal, a tri minute kasnije uslijedio je i treći pogodak Kanea. Utakmicu je drugim pogotkom za Southampton zatvorio Tadić u 82. minuti.

Tottenham je pobjedom preskočio Liverpool na četvrtom mjestu, a redse nešto kasnije čeka utakmica sa Swanseajem.

Tottenham - Southampton, Harry Kane
1/24

Komentara 1

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
20:02 26.12.2017.

Pa onda je bilo 5:2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije