Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeličić smatra

'Kovačić je smetao Perišiću i Sosi! Protiv Kanade nam ne trebaju sva tri klasna veznjaka'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Morocco v Croatia
AMR ABDALLAH DALSH/REUTERS
24.11.2022.
u 16:00

Bivši nogometaš i sadašnji stručni komentator u emisiji Qatara kaže kako protiv Kanađana ne trebamo krenuti s tercetom Modrić - Brozović - Kovačić

Stručni komentatori u emisiji Qatara koja se emitira na programu HRT-a, Nenad Bjelica i Joško Jeličić, komentirali su igru hrvatske reprezentacije u remiju protiv Maroka (0:0). 

Jeličić smatra kako je Mateo Kovačić bio pogrešno pozicioniran, odnosno da je smetao Ivanu Perišiću i Borni Sosi na lijevoj strani vatrenih. 

>> VIDEO: Izbornik Zlatko Dalić komentirao jučerašnju utakmicu protiv Maroka

- Kad imamo takva tri vezna igrača, bekovi moraju biti ofenzivniji. Inače samo svi guše jedan drugoga - ustvrdili su Bjelica i Jeličić. 

- Ako će Kanada igrati slično kao Maroko, valja razmotriti opciju da nam ne počnu sva trojica naših klasnih veznjaka. Kova je bio pogrešno pozicioniran i gušio je Sosu i Perišića. Zbog njega Perija nije imao ni jedan svoj opasan prodor. Em se Maroko pripremio na našu ofenzivnu lijevu stranu s Perišićem i Sosom, em im je još i Kovačić smetao - zaključio je Joško Jeličić. 

- Modrić je trebao biti bliže suparničkom golu i tražiti međuprostor te na taj način podizati linije, a i Mateo i on spuštali su se po loptu. Pa i Kramarić! Mnogi kritiziraju Petkovića što se spušta prenisko, a sad je to radio i Krama. Pa mi imamo dovoljno kvalitetne stopere da iznesu loptu, ne trebaju se još spuštati i Luka i Krama. - smatra Bjelica. 

>> VIDEO: 'Livaja i Petković neka napadnu Kanadu, a suđenje je sramota za cijeli svijet, oni su pokradeni'

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 6

MA
MaraM
16:53 24.11.2022.

S obzirom na kvalitetu igrača koje imamo na pojedinim pozicijama, najiskoristiviji smo u sustavu 3(5) - 5(3) - 1 -1 Livaković , Sosa-Gvardiol-Lovren-Šutalo-Perišić, Brozović-Kovačić-Modrić, polušpica i špica po izboru ! I svi igraju na svojim pozicijama, što je jako bitno !

NI
nitram
16:45 24.11.2022.

pa kovacic koci repku u svakoj utamici jer je spor i uglavnom vozi u rikverc

Avatar štetočnji
štetočnji
16:36 24.11.2022.

Prdivna mi je spoznaja da Jelčić nije izbornik nego je to gospodin Zlatko Dalić. Dobro, jako dobro za hrvatski nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije