Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA NEZADOVoLJAN

Kostelić: To je ludo! Uništava se bit skijanja

Kostelić
Foto: DPA/PIXSELL
16.01.2014.
u 18:47

– Znam da je važan marketing, ali izgubit ćemo više nego što ćemo dobiti – rekao je Kostelić.

Ivica Kostelić nezadovoljan je što kombinacija polako nestaje iz kalendara Svjetskog kupa. Primjerice, ove se sezone voze samo dvije utrke super-kombinacije i ne dodjeljuje se Globus.

– To je disciplina s tradicijom kakvu malo sportova ima i uvijek je bila na Olimpijskim igrama, a mi je uništavamo. Znam da je tu važan marketing, ali više ćemo izgubiti nego što ćemo dobiti.

Kostelić ima tri srebra s Olimpijskih igara, a vjeruje da će se u Sočiju za zlato boriti u kombinaciji.

– Nema bolje stvari nego reći da si olimpijski prvak. To zvuči jako dobro bilo gdje u svijetu. No, već sam i sad napravio više nego što sam se nadao.

Otkrio je i svoju filozofiju u skijanju.

– Za mene skijanje čine sve discipline. To nije samo slalom ili spust. Ne vjerujem u specijaliziranje.

>> Kostelić nakon velike greške tek 18. u slalomu; pobjeda Hirschera

Komentara 12

ČA
čaratan
22:22 16.01.2014.

Legendo od sporta,kapa do poda.I da ne osvojiš u Sočiju medalju,hvala za sve šta si Ti i tvoja obitelja učinili za HR sport i skijanje.Hvala vam na ogromnom odricanju,na djetinjstvu punome rada i discipline,na fantastičnim uspjesima kojima se ne mogu pohvaliti ni najveće skijaške nacije i njihovi pojedinci.Učinili ste nas toliko puno puta ponosnima,toliko su puta suze radosnice tekle našima obrazima radi vaših uspjeha i ponašanja,sportskog,koji je uistinu bio Hrvatskoj na ponos vječni.Hvala Ivice tebi i cijeloj obitelji Kostelić .

IL
ilijan
08:14 17.01.2014.

Bravo Ivek...:)

SA
sargu123
19:44 16.01.2014.

Ivice, postupi kao Janica, dosta je bilo natjecanja jer uništit ćeš se! Svaka ti čast na svemu osvojenom ali uništavaš si ono malo zdravlja, završit ćeš u kolicima. Fučkaš medalje i kolajne, zdravlje je najbitnije. A Pavlek i ostali neknek si nađu drugu žrtvu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije