Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

Preminuo otac Dražena i Ace Petrovića, dugo se borio s bolešću

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.04.2021.
u 16:05

Biserka Petrović i suprug joj Jole 60. godišnjicu braka proslavili su u srpnju 2019. godine, a Jole je preminuo dva mjeseca prije 94. rođendana

Nakon duge i teške bolesti, u 94. godini, u Zagrebu je preminuo Jole Petrović, otac Dražena i Aleksandra Petrovića, najpoznatijeg bratskog tandema u hrvatskoj košarci.

Za razliku od dinamične i vitalne supruge mu Biserke, koja još uvijek društveno aktivna i prilično angažirana oko svih aktivnosti Muzejsko memorijalnog centra Dražen Petrović, tata Petrović živio je povučeno a na koncu ga je i bolest prikovala za krevet.

Jole Petrović rođen je u Trebinju, a posao policijskog službenika odveo ga je u Šibenik gdje je i upoznao Biserku s kojom se oženio i dobio dva sina. Biserka i Jole živjeli su u skladnom braku čijih 60 godina trajanja su proslavili u srpnju 2019. godine.

Po želji pokojnika, preminulog dva mjeseca prije 94. rođendana, tata Petrović bit će ispraćen na zagrebačkom Krematoriju, uz nazočnost samo članova najužeg obiteljskog kruga. 

>> Pogledajte 10 pitanja za Niku Fleiss

Ključne riječi

Komentara 20

LI
linkser2
16:40 27.04.2021.

RIP, skroman, samozatajan, pristojan čovjek.

ME
medvedgrad
16:56 27.04.2021.

Pokoj Ti duši veliki čovječe. Obitelji iskrena sućut!

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
16:14 27.04.2021.

Šteta. Pošten i čestiti ćovik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije