Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživancija

Kako se vatreni opuštaju u Dohi: Lovren, Olić i Pletikosa 'analizirali' na plaži

Foto: Instagram
1/4
06.12.2022.
u 23:02

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren na društvenim mrežama objavio je fotografiju s plaže u društvu pomoćnog trenera Ivice Olića i direktora reprezentacije Stipe Pletikose.

Hrvatski reprezentativci, dan nakon izuzetno stresne utakmice osmine finala SP-a u Kataru, u kojoj su tek boljim izvođenjem jedananesteraca savladali Japan (4:2) proveli su opuštajući se jer im je izbornik Zlatko Dalić dao slobodno. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren na društvenim mrežama objavio je fotografiju s plaže u društvu pomoćnog trenera Ivice Olića i direktora reprezentacije Stipe Pletikose. 

- Jutarnja analiza na suncu - napisao je Lovren. 

A imali su što i analizirati jer vatrene u petak očekuje spektakl, četvrtfinalni ogled s moćnim Brazilom.

Video - U studiju Večernjeg otkrivena životna priča Dominika Livakovića, otkrio ga je čovjek koji nije dočekao njegovu najveću noć: 'Mali buš videl, taj bu jednog dana svjetska klasa'

 

Inače, Dejan Lovren jedan je od najaktivnijih naših igrača na društvenim mrežama pa je tako na svom Instagram profilu nakon utakmice s Japanom objavio live iz svlačionice i pokazao kako dečki slave ovaj uspjeh. Zagrlio je svoje suigrače Gvardiola i Grbića, a u pozadini se čula pjesma "Ti si mi u mislima" od Dine Dvornika.

Objavio je potom Lovren i snimku slavlja na kojoj pjeva "Večeras je naša fešta". Poticao je svoje suigrače na slavlje i govorio: Ajmo malo jače!. Pokazao je i tko se od suigrača rasplesao, a pozdravio je i Šimu Vrsaljka koji mu je bio najbolji partner u slavlju tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji prije četiri godine, a koji se u međuvremenu oprostio od reprezentacije. 

Komentara 2

PR
Propitivač
23:16 06.12.2022.

Koji je posao direktora reprezentacije? Što on radi?

PR
prajdali100
23:17 06.12.2022.

Veliko je pitanje mogu li se naši igrači fizički oporaviti do petka i Brazila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije