Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava drama

Kako je Japan došao do dvoboja s Hrvatskom, a Nijemci ispali? Pogledajte zbrku skupine E

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group E - Germany v Japan
MOLLY DARLINGTON/REUTERS
02.12.2022.
u 23:52

Pravi 'rolerkoster' se odvijao zadnjeg dana po skupinama u grupi E

Hrvatska je jučer saznala protivnika u osmini finala, igrat ćemo protiv pravog hita dosadašnjeg dijela turnira, reprezentacije Japana. Utakmica je na rasporedu u ponedjeljak od 16 sati, a biti će to ukupno četvrti ogled s ponajboljom azijskom reprezentacijom. Podsjetimo, skupinu smo prošli s pet bodova uz dva remija protiv prvoplasiranog Maroka i Belgije, dok smo uvjerljivo bili protiv momčadi Kanade. 

>> VIDEO: Specijalna emisija: Jedna stvar neće nam prolaziti dalje, gubili smo lopte koje nismo smjeli

No, kako smo uspjeli dobiti Japance kao protivnike? Trajala je prava zbrka u skupini E kojom smo se križali što se tiče osmine finala. Njemačka je na kraju uspjela ispasti iako su bili označeni kao jedni od velikih favorita, dok su dalje prošli Japan i Španjolska za koju se priča kako su kalkulirali i prepustili prvu poziciju kako ne bi išli na vatrene i kasnije Brazil. 

Poznati portal 433 dočarao je dramu zadnjeg trećeg kola koju možete pogledati u objavi ispod. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 433 (@433)

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 7

VA
Varosanin
10:21 03.12.2022.

Neugodna ekipa je Japan ali mi smo hrvati i nikoga se necemo bojati! Idemo samo hrabro i bog ce biti uz nas i bit ce veselje! Iznad svih, Hrvatska!

VI
vidigal
06:27 03.12.2022.

S pravom taktikom I voljnom I pozrtvovanom igrom Hrvatska pobjedjuje Japan

Avatar majkuvam
majkuvam
11:29 03.12.2022.

Da smo mogli birati kojeg protivnika bi najrađe izabrali za osminu finala,Španjolsku,Njemačku ili ipak Japan?Normalno da moramo imati respekta prema njima i ozbiljno ih shvatiti ali rasplet nije nimalo loš za nas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije