Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Conor to nije zaslužio

Kada ti netko naudi to ne znači da je ispravno uzvratiti istom mjerom

Nurmagomedov vs McGregor UFC 229
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
08.10.2018.
u 09:53

Za neke stvari jednostavno nema mjesta u promociji borbe. Tu možemo nabrojati religiju, obitelj i državu. Bacanje onih stvari u Brooklynu… - napisao je Cormier

Dvostruki UFC-ov prvak Daniel Cormier, koji je inače i timski kolega Habiba Nurmagomedova, preko društvenih je mreža iznio svoje mišljenje o događanjima s UFC 229 priredbe. 

U svojoj poruci izražava razočaranje kaotičnim raspletom velike večeri, ali i ističe da se takve stvari mogu dogoditi kada stvari postanu previše osobne, piše Fightsite.

Nurmagomedov vs McGregor UFC 229
1/13

Prema Cormieru nekoliko je faktora utjecalo na sve ono što smo vidjeli u lasvegaškoj T-Mobile Areni.

'Samo zato što ti je netko naudio ne znači da mu je ispravno uzvratiti istom mjerom. Conor to nije zaslužio. Nitko nije. No, za neke stvari jednostavno nema mjesta u promociji borbe. Tu možemo nabrojati religiju, obitelj i državu. Bacanje onih stvari u Brooklynu… Za Habiba to nije bila promocija, to je bilo osobno. To su vam različite kulture', napisao je Cormier na Twitteru.

UFC-ov prvak je istaknuo da McGregor nije podigao optužnicu protiv Habibovih kolega.

'To mi govori kako je njemu jasno da se njih dvojica međusobno ne vole i da se ovakva s..nja onda događaju. To je bio Conorov gangsterski potez. On je u borbi pokazao srce. Koja luda večer, volio bih da se samo priča o meču', zaključio je Daniel Cormier.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Komentara 7

PL
@ploto@
10:19 08.10.2018.

Cormier izvrće stvari.Connor je huligan koji se stalno tako ponaša i za to je isključivo kriva organizacija UFC koja tolerira njegove provokacije radi bolje prodaje .Iako je MMA sam po sebi gladijatorstvo,ipak većina boraca tamo se ponaša dostojanstveno i postojii nekakav kodeks u vezi respekta prema protivniku .Kod primitivnog huligana McGregora tako nešto ne postoji.Lik izgleda kao da je uvijek na cracku i ponašanje mu je stalno na rubu incidenta. Problem je što Nurmogamedov dolazi iz Rusije pa je zgodno stvar pretvoriti u ideološki obračun SAD i SSSR-a jer je netrpeljivost između tih država na vrhuncu.Da ne bude zabune,Khabib mora biti kažnjen jer je napravio sr**e,ali nipošto više od McGregora čiji se ispadi predugo toleriraju.Uostalom on stalno krši kodeks među borcima.

CH
CharlesBukowski
10:33 08.10.2018.

i trash talk mora imati svoje granice.. u neke stvari se ne dira.. a Conor prelazi sve granice svojim lajanjem i bezobrazlukom i sad je dobio svoje.. zasto nije dosao na presicu poslije borbe i bio velik u porazu kao i u pobjedi..?

VI
Vito
09:57 08.10.2018.

Kada ti netko naudio to ne znači da je ispravno uzvratiti istom mjerom ::: točno tako, treba mu "zaračunati i kamate"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije