Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Habib se ispričao

Otac me učio poštivati druge, sada će me razbiti kada stignem kući

Habib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
07.10.2018.
u 11:33

Pogriješio sam, ali i pokazao dovoljno poštovanja prije i nakon borbe, barem do trenutka kada sam bio dovoljno isprovociran - kaže Habib


S nestrpljenjem se čekala presica Dagestanca Habiba Nurmagomedova koji je zakuhao veliku gužvu nakon borbe protiv Conora McGregora. Habib je u glavnoj borbi UFC-ova spektakla u Las Vegasu u četvrtoj rundi gušenjem prisilio Conora na predaju.

Nakon trijumfa Nurmagomedov je preskočio ogradu oktogona i napao  McGregorovog trenera Dillona Danisa.

>> Pogledajte slavlje u Mahačkali nakon Habibove pobjede

Habib Nurmagomedov
1/9

Nastao je kaos. I dok se Habib želio obračunati s Dillonom, u kavezu su članovi Nurmagomedova tima krenuli u obračun s McGregorom. Trojicu je policija privela, ali su pušteni jer ih Irac nije želio tužiti.

Kada se Habib Nurmagomedov pojavio pred novinarima prvo se ispričao za incident.

- Ispričavam se Las Vegasu i cijeloj Americi. Znam da će me moj otac razbiti kada stignem kući.  Svima se ispričavam - rekao je Habib Nurmagomedov te je pokušao objasniti razlog svog ponašanja:

- McGregor je pričao o mojoj religiji, o mojoj zemlji, o ocu. Pogriješio sam, ali i pokazao dovoljno poštovanja prije i nakon borbe, barem do trenutka kada sam bio dovoljno isprovociran. 

- Pun sam poštovanja. Otac me učio da uvijek moram pokazati poštovanje. Cijeli moj tim, prijatelji, svi koji me poznaju znaju kakva sam osoba - rekao je Nurmagomedov.

>> Pogledajte najbolje trenutke borbe Habiba i Conora

Habib Nurmagomedov
1/13

Habib se dotakanuo i McGregorovog incidenta u New Yorku prije nekoliko mjeseci.

- Sjećate li se što je McGregor napravio u Brooklynu? Razbio je autobus i umalo ubio dvoje ljudi. Zašto sada ljudi diskutiraju o mojem preskakanju oktogona? - rekao je Nurmagomedov te se još jednom ispričao.

Pohvalio se kako mu je na pobjedi telefonski čestitao ruski predsjednik Vladimir Putin.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Komentara 35

SC
schwertransport
12:48 07.10.2018.

Ovako imam u familiji vegetarijanca i kada imamo proslavu prilagodimo se toj osobi pripremimo povrce naravno da predhodno nije pripremano meso u toj posudi, za cugu naravno domaca rakija... Kada idemo kod te osobe na neki domjenak, doceka nas povrce. Znaci mi tu osobu i njegov stav postivamo, ali on nas ne. Vjernik sam procitao sam bibliju, ali i kur'an jer ako ne postujes tudu vjeru ne postujes niti svoju. Imao sam poznanika muslimana i bili smo si dobri ali na u jednom trenutku je on meni rekao, jako si dobar covjek ali si katolik...naravno postva samo svoje tude ne prizna. A takav je i Khabib! Ajmo minusi, da znamo koliko vas je

OT
Otorinolaringoginekolog
23:29 07.10.2018.

A jesi pokazao ocu onaj video u kojem maltretiraš i ponižavaš onog jadnog beskućnika na ulicama Las Vegasa? Taj sigurno nije govorio o tvojoj vjeri i tvojoj zemlji, niti te na bilo koji drugi način uvrijedio. Ali si ga svejedno ponižavao i ismijavao. To govori dovoljno o tome tko si i kakav si, ostalo su priče za naivne.

AN
AnteKino
13:42 07.10.2018.

Napisano procitano misija odradjena ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije