Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Svađa desetljeća'

Kada je ulovila prijateljicu da iznosi njezine tajne u javnost počeo je - 'rat'

Rebekah Vardy i Coleen Rooney
Foto: NISYND/Pixsell
1/7
19.05.2020.
u 12:30

Coleen Rooney i Rebekah Vardy u nastavku međusobnog “rata” naoružale su se odvjetnicima

Dvije najpopularnije i najutjecajnije žene nogometaša u Engleskoj, Coleen Rooney i Rebekah Vardy, “počupale” su se jesenas, a javna svađa dviju WAGsica ide prema sudskom epilogu.

“Svađa desetljeća”, kako su je nazvali britanski tabloidi, počela je nakon što je Coleen na društvenim mrežama napala u to vrijeme trudnu Rebeku da tajno u javnost iznosi priče o njoj.

Naime, supruga Waynea Rooneya posumnjala je da netko blizak njoj javno iznosi njezine tajne zbog čega je odlučila postaviti lukavu zamku kako bi razotkrila cinkarošicu.

Gospođa Rooney tako je na svom privatnom profilu na Instagramu, gdje je prate samo najbliži prijatelji, objavljivala lažne storyje.

U postavkama je izabrala da ih može vidjeti samo Rebekah, a oni su nakon toga završavali u britanskom The Sunu.

Čvršći dokaz Coleen nije trebala. Slučaj su preuzeli odvjetnici, a prvi pokušaj da se slučaj okonča izvansudskom nagodbom kako bi se izbjegla skupa parnica završio je neuspjehom.

Naime, Coleen ustraje na novčanoj odšteti (iznosu s navodno šest cifri) i javnoj isprici, dok Rebekah, pak, uvjerava u svoju nevinost. Kako se Coleen i Rebekah nisu uspjele dogovoriti, sljedeći put će se vidjeti na sudu.

>> Objavljeno sve o Modriću! Zavirite u luksuznu kuću i skupocjene automobile

Rebekah Vardy i Coleen Rooney
1/17
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije