Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale

Jug pobijedio Mladost i poveo u seriji s 2-1

Mladost Jug Vaterpolo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
22.05.2018.
u 22:08

Četvrta utakmica finala je 30. svibnja u Zagrebu

U trećoj utakmici finala doigravanja prvenstva Hrvatske vaterpolisti Juga CO u utorak su u Dubrovniku svladali zagrebačku Mladost s 12-10  (3-2, 3-0, 2-2, 4-6 ), te su poveli s 2-1 u pobjedama, a igra se na tri pobjede.

Vaterpolisti Juga, koji su veliki favoriti za naslov, nisu dozvolili novo iznenađenje nakon što su prije tri dana u Zagrebu izgubili s 5-6, a što je bila prva pobjeda Mladosti protiv dubrovačkog kluba nakon tri i pol godine.

Mladost Jug Vaterpolo
1/6

 
Mladost se je dobro držala na početku susreta, nakon prve četvrtine bila je samo jedan gol u minusu (2-3). No, nakon toga Jug je nesmiljeno počeo puniti mrežu protivnika, te je početkom treće četvrtine vodio 7-2. Jug je držao visoki ritam sve do posljednjih šest minuta susreta, pa je Mladost u završnici uspjela ublažiti poraz.
 
Ekipu Juga predvodio je Javier Garcia s tri pogotka, a Maro Joković, Viktor Rašović i Vicenzo Renzuto zabili su po dva gola. Kod Mladosti Luka Bukić postigao je četiri, a Cosmin Radu tri gola.
 
Četvrta utakmica finala je 30. svibnja u Zagrebu.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije